E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSözleşmenin detayları belli oldu! Arda ücrette indirim yaptı---

Sözleşmenin detayları belli oldu! Arda ücrette indirim yaptı

Sözleşmenin detayları belli oldu! Arda ücrette indirim yaptı
04 Ağustos 2020 - 03:21 borsagundem.com

Galatasaray'ın, uzun süredir görüştüğü Arda Turan ile yaptığı sözleşmenin detayları ortaya çıktı. Garanti ücret şartı bulunmayan yönetmeliğe göre Arda, maç başına 15 bin euro alacak

Arda Turan Galatasaray'a imza atıyor. Ajansspor'da yer alan habere göre 33 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takım ile kesin olarak anlaştı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında sarı-kırmızılı takıma transfer olmak için Başakşehir'den ayrılan Arda Turan, 6 ay gecikmeli bir şekilde yuvasına dönüyor.

SÖZLEŞMEDE GARANTİ ÜCRET YOK

Arda Turan'ın 25 bin euro'ya yakın bir maç başı ücreti alacağından bahsediliyordu ancak son görüşmelerde bu ücret 15 bin euro'ya düşürüldü. 2+1 yıllık anlaşma sağlandı ve sözleşmede garanti ücret yok.

Arda Turan, yeni sezonda Muslera'yla birlikte Galatasaray'ın kaptanlarından biri olacak. Arda Turan'ın kontratında şampiyonluk ve başarı bonusları da var.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali04 Ağustos 2020 09:13

    Bu sene fatih ve yalaka yönetim gidecek

  • oktaydoğaner04 Ağustos 2020 14:45

    seni fenerli seni ama çok beklemen lazım

  • ekonomist/stratejist04 Ağustos 2020 07:39

    15000 Euro çok bile hatta asgari ücret bile fazla bu soytarıya.. Ardadan hiçbir şey beklememek gerekir. Dripling özelliği yok, adam eksiltme özelliği yok, eskiden olduğu gibi çok ağır kalıyor, şut atamaz..Türk futbolunun katili bunlar.

  • oktaydoğaner04 Ağustos 2020 14:47

    onun için gittiğinden ayrılana kadar a. madritte hep 11 de yer aldı.Allahtan futbolda bir yerlerde yetkin yok.