E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoylu: Elazığ'ın hayatını durdurabilecek durum söz konusu değil---

Soylu: Elazığ'ın hayatını durdurabilecek durum söz konusu değil

Soylu: Elazığ'ın hayatını durdurabilecek durum söz konusu değil
02 Şubat 2020 - 16:31 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Soylu, Elazığ ve Malatya'da yaklaşık 38 bin binada hasar tespitinin yapıldığını söyledi. Soylu, çadırlarda barınanların her ihtiyaçlarının karşılandığını, olası yangına müdahale için de yangın tüpleri dağıtıldığını bildirdi

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş.03 Şubat 2020 06:42

    Ankara Çankaya Yenimahalle belediyesi kaç eski binayı yenilemiş. İstanbul chpli ilçe belediyeleri kactane eski binayı yenilemiş söylesinler ki bizde bilelim. Egerki yapmışlar da bizde görelim. Ak partiyi suclamakla olmazku sizinde idarenizdeki belediyelerden sorumluluğunuz var. Birde CHP genel merkezi ve teşkilatlarının ne kadar elektrik su doğalgaz harcadigina dair faturaları görelim yayinlasinlar. Elestirde sen ne yaptın onuda söyle. Benim vergimle ısınıyor genel merkezi chpnin ne kadar harcama oluyor görelim.

  • fafa02 Şubat 2020 21:44

    Sayın Bakan,bırakın deprem işiyle ilgili bakanlık ilgilensin.Siz göçe ve uyuşturucuyla mücadeleye odaklanın.Ne olacak Türkiye'nin bu hali.İlk okul çocukları bile uyuşturucu kullanıyor.Türk çocukları sokaklarda can veriyor,buna bakın.

  • KEMAL YILANKIRKAR02 Şubat 2020 20:36

    chp kaos ortamı çıkarmaya calışmakta resmen.bolu depreminde 10 000 kişinin üzerinde ölü var idi o zamanlar chp neden olagasüstü durum istememiş idi merak ediyoruz.

  • mal02 Şubat 2020 21:29

    1 can bile gitse çok önemli. bunun kaosu mahosu var mı ? 1 can bile çok önemli. 1 can gitse bile devlet daima eksiklik bulur bunun tekrarını engeller. dünyaya 2 kere gelen var mı ? yok.. demekki var olan 1 can bile çok önemli. mal mal yazıyorsun. senin evladın gitsin. anan gitsin baban gitsin cennete... ne tepki verirsin? 

  • Ahmet Kara 02 Şubat 2020 20:00

    Yök geçiş hakkı vermeli.Cocuğumun psikolojisi bozuldu..Başka üniversite ye geçiş hakkı verilmeli. Lütfen sesimizi duyurun..

  • ...02 Şubat 2020 19:24

    çadır değil, yıkılmayan bina istiyoruz. çok şeymi istiyoruz. milletin can ve mal güvenliği lafını ağzından eksik etmıyorsun. evler güvensiz can ve mal güvenliği korumak seninde görevin koca bakansın. çadır ve cest torbas olmayan, binalar ve güçlendirilen binalar, kamu kurum kurluşları sitiyorsuz. yapamıyorsanız yapan çıkana kadar kademeli istifa edin.

  • Trtt.03 Şubat 2020 06:43

    Çok şey istiyorsun.

  • HALİL KERTENKELE02 Şubat 2020 22:21

    insanların bankalarda milyonlarca parası var .artı çoğu kişi bir otomobile 250 000-1 000 000 TL para verince acımaz fakat sağlam bir bina alacağı zaman acısırlar.olacağı bu takibiki.biz her şeyi devletten bekliyoruz.biz bina yapacağımız zaman hiç bir malzemeden kaçırmadan yeri geldiğinde iyi denetleyerek yapacağız.binalarıdı da öyle eline çekiç alıp mütehait olanlardan bina alır isen böyle olur.piyasada itibar sahibi kimselerden bina almalıyız.

  • Ahmet Kara 02 Şubat 2020 18:35

    Okuyan Üniversite öğrencilerine başka illere geçiş hakkı verilmeli..Kiralar ateş pahası,tedirginiz..

  • Okçu.03 Şubat 2020 06:46

    Olur hazır hemen başka derdin. İzmir Adana Antalya Ankara İstanbul hepsi chpnin idare ettiği belediye ler. İşte verirler. Tabi yandaş yoldaş chp ip hdp saadeten vede komünist partiden sıra gelirse. Adamları n hangi birisi doyacak. Siz yandınız. Yedi başlı canavara oy verirdiniz sonucu bu.

  • MELTEM GÜZELBAHAR02 Şubat 2020 17:43

    bence tüm Türkiye Acil Afet Durumu ilan edilmeli .hatti TCMM de aynı durum ilan edilmeli süresiz tatil edilmelidir.

  • Dedim.03 Şubat 2020 06:47

    Saksimi düştü başına. Yediğin önünde yemedigin arkanda.