E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı---

Şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı

Şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı
15 Ocak 2020 - 15:24 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu

"AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsü olacaklardır" diyen Erdoğan, "Son Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı" ifadesini kullandı.

CHP'yi eleştiren Erdoğan, ​"CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz" dedi.

'Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz'

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Dünkü grup toplantımızda 5 yeni belediye başkanının partimize katılımını yaptık. Bu sayının önümüzdeki haftalarda daha da artacağına inancım tamdır.

Yüreğinde vatan sevgisi olan herkese kapımız açık. Aramıza yeni katılan ya da katılacak yeni belediye başkanlarına her türlü desteği arkadaşlarımız verecektir.

Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz. İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz. Geçmişe değil geleceğe odaklanacağız.

CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz.

Bırakın araç gereç gibi kaynakları atıl halde bekletmeyi, Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur.

'Şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı'

AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsü olacaklardır.

Belediyeler ülkemizin en ücra köşelerine ulaşma fırsatı bulduğumuz temel hizmet birimleridir. Bunca yıllık hizmet yolculuğumuzda yerel idareler bizim her zaman lokomotifimiz olmuştur. Maddi bakımdan durumu nasıl olursa olsun her bir belediyemizin diğerlerinden öğreneceği pek çok değerli bilgi bulunuyor. Doğudaki belediyelerimiz sıkıntı çekerken batıdaki belediyelerimiz keyfe keder projelere pay ayırabiliyor.

Şehrine hizmet değil de şov peşinde koşanların ne hale düştüğünü görüyorsunuz. Son Mahalli İdareler Seçimleri'nin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı. Başkasının kısır siyasetlerinin bizi esir almasına izin vermeyeceğiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (29)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mülâyim 16 Ocak 2020 00:45

    BEKA SORUNU büyüdü sanırım.Ne yapacağını şaşırdı.Odul verecem diye cagirtip hakaret et!Ne ala memleket!

  • Nedim16 Ocak 2020 04:37

    Ne ödülü lan?  ne yapmışlar da ödül alacaklarmış?  Bol dans ve kaz eti yeyip bir de ödüle koş.  ...tir oradan!

  • aytek16 Ocak 2020 00:11

    size bu dünyada hesap yok, yaşasın kıyamet ve mizan.. ben hakkımı helal etmiyorum...

  • Nedim16 Ocak 2020 03:52

    Yapma be!  Ya Allah seni borçlu çıkarır ise ne    halt edeceksin?  Bir de böyle cahil  ve ahmak tipler çıkmaya başladı!  Haklı çıkacağına dair Allah ile anlaşma mı yaptın  zottirik? 

  • aytek16 Ocak 2020 00:02

    evet şovmenlerin maskesi düştü. başkanlık sistemiyle uçuşa geçtik inecek pist bulamıyoruz.. 

  • Yine,işi gücü bölmek,ötekileştirmek15 Ocak 2020 20:44

    Akapeli belidiyeler diyememiş,kardeş belediyeler diye buyurmuşYine ,işi gücü bölmek.

  • :)15 Ocak 2020 19:47

    hocam şu maskeli balo partisinden bi çık yahu... herkesde maske olacak tabi. kostümde olacak  : )) 

  • haramzadeler15 Ocak 2020 18:48

    evet erdoğan her kez maskeli bir sen sahici (6)  (6)  (6) 

  • infiniti15 Ocak 2020 18:12

    boş tencere de show yapıyor

  • Murat15 Ocak 2020 17:54

    Bizdeki solculara bir bakın, sosyalistlere bir bakın, bir de demokrat muhafazakâr Tayyip Başkan'a bir bakın, hangisi SOSYAL DEMOKRAT? Solcular sosyalleşmeyi rakı masalarında görürken, Tayyip Başkani ise ilimde, bilimde, çalışmakta görmüş. Boşuna millet O'nun ardından gitmiyor dostlar.

  • Mulayim16 Ocak 2020 00:36

    Vakıflarda tarikatlarda sosyalleşme!

  • seçmen15 Ocak 2020 17:38

    görüyoruz nasıl belediyecilik yaptığınızı,  ankara ile başladı bütün kirli çamaşırlarınız ortaya dökülecek, o zaman göreceğiz kim şovmenlik yapıyor. 

  • ee15 Ocak 2020 16:43

    25 yıl yönetipde belediecilikde paylaşcan olacağız demesi.. hala paylaşılmıyor demek oluyor. Ankaradaki rant projeleri ve peşkeşlerdir  belediyecilik anlayışı. görüyoruz. istanvulda anakrada yapılanları daha neler çıakcak neler. canlı tvlerle meclis toplantıları izliyoruz artık. çok güzel oldu. 5 çiçek alıp 1 ton çiçek diye fatura şişiren belediye istemiyoruz

  • emre15 Ocak 2020 18:49

    yüz astar yok ki adamlarda kardeş...

  • ç..15 Ocak 2020 16:41

    ....öncüsü oalcak... öncüsü oluyor ?? demiyor : )  muhaha  25 yıl ne ettın demezler mi adama ? nedne olmadı... CHP belediyelerini örnek almları lazım.  dinazor heykeli putları dikmekle olmuyor belediyecilik. koca lunapartklarla 

  • ... 15 Ocak 2020 18:30

    Tabi tabi örnek olarak İzmir'i alsınlar. Gerçekten muhteşem bir belediyecilik anlayışı. Ağlanacak halimize gülüyoruz saçmalarken

  • Bonjour15 Ocak 2020 16:22

    Devlet efendi sen AKP.nin yağcılığından başka ne yapıyorsun? Böyle ülkücülük olmaz.Rahmetli Türkeş olsaydı seni kapı önüne koyardı.

  • AHMET ÖZBİR15 Ocak 2020 15:58

    AK Parti ile hizmeti gördük, gericileri süpürdük REİS! Artık sizi asla bırakmayız. FETÖ ve PKK ile sevişenlere Türk Milleti olarak asla geçit vermeyiz. Herşey Vatan İçin!.

  • A15 Ocak 2020 21:03

    ahmet özbir  gerçekten gülünçsün, fetö fetö olalı bu devletin temelini oymuştur, ne demek terör örgütü ilan edildikten sonra? yani bir örgüt ya terör örgütüdür ya değildir, bunun öncesi ve sonrası mı var? Bu AKP lilerin kendilerini kurtarmak için uydurdukları bir yalandır. Peki ya  FETÖ çıkıp dese ki ben eski halime döneceğim ne olacak bu sefer terör örgütü olmayacak mı? aynı şeyi PKK için düşün.  Şimdi düşün o kullandığın vatan hainliği sıfatı en çok kime yakışıyor?

  • AHMET ÖZBİR15 Ocak 2020 19:14

    "FETÖ" TERÖR ÖRGÜTÜ İLÂN EDİLMESİNDEN SONRA ONUN YANINDA OLAN, MEDYASINA DESTEK VEREN VATAN HAİNİ, KANSIZLARIN ÖNDE GİDENİDİR!..

  • fatih15 Ocak 2020 18:50

    senden başka şak şak cı yokmu ahmet denen salak...

  • MİSAFİR15 Ocak 2020 17:43

    ulan daha düne kadar FETÖ ile aynı  yatağı paylaşıyordunuz, fetönün sümüklü mendilini kapmak için birbirinizle yarışıyordunuz. PKK lıları haburda törenle karşıladınız,  ne çabuk unuttunuz, sizin beyniniz de afyonlanmış bir şey hatırlamıyorsunuz. gerçi senin görevin trolluk olduğu için burda trollüğün gereğini yapıyorsun

  • Okie Dokie15 Ocak 2020 15:47

    Doktorların da ameliyat maskeleri düşmeli.

  • ya ya 15 Ocak 2020 15:42

    Evet evet, vatandaş geçim sıkıntısı çekerken bunlar, kendilerine her yerde saray yaptırıyorlar...Sizin gibi tasarruf yapmıyorlar maalesef...Ağla ülkem ağla...

  • reis15 Ocak 2020 15:40

    akp nin borcu gırtlakada olmayan bir tane belediyesi yokken.milletin gözündeki çöpü görüyorlar..

  • ortaç serdar15 Ocak 2020 15:33

    binlerce dansöz var reis maalesef  : ((

  • rasim15 Ocak 2020 15:32

    chp gerici parti.

  • ..... ya15 Ocak 2020 18:36

    Parti başındakiler ve üyeleriyle şekillenir. Malesef Atatürk'ün partisinden geriye ismi ve mirası kaldı, zihniyetten eser yok. Gerici diye ülkemizin insanıyla uğraşacağınıza teröristlerle mücadele edin kucak açmayın

  • .....15 Ocak 2020 17:47

    Atatürk ün kurduğu, kubilayı katleden gericilerle mücadele ederek bu güne gelmiştir  CHP, yani gericilerin baş düşmanıdır, bu yüzden  AKP nin hedef tahtasında.