E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSon imzayı attım---

Son imzayı attım

Son imzayı attım
12 Nisan 2016 - 12:31 borsagundem.com

Dokunulmazlıkla ilgili son imzayı attığını söyleyen Başbakan Davutoğlu teklifinin Meclis'e gönderileceğini söyledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin grup toplantısında konuşuyor. Dokunulmazlıklarla ilgili değişiklik teklifinin Meclis'e getirileceğini anlatan Davutoğlu "Biraz önce son imzayı attım. Dokunulmazlıklar konusu bugün yarın meclise gelecek. Kim samimi kim değil ortaya çıkacak. Hesap vermekten korkanlar teklifimize bakalım nasıl cevap verecekler" dedi.

Davutoğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:
DİYARBAKIR'DAKİ TERÖR SALDIRISINA TEPKİ

"Dün ve bugün kendi nüfusundan fazla Suriyeli muhacir kabul eden Kilis'e roket mermileri düştü, 21 vatandaşımız yaralandı. TSK, angajman kuralları çerçevesinde anında karşılık verdi, DAEŞ mevzilerini vurdu. Kilis halkına geçmiş olsun diliyorum, selamlarımı iletiyorum. Ülkemizin savunması için her türlü tedbir ve önlemi alıyoruz. Böyle kritik günlerde destansı mücadele veren Kilis halkını provake edenlere karşı milli birlik içinde kalmasını diliyorum.
Türkiye bir yandan DAEŞ saldırısına uğrarken, diğer yandan PKK saldırılarına hedef olmaya devam ediyor. PKK dün Hani ilçesinde karakola saldırdı. 2 kahraman askerimiz şehit olurken 52 kişi de yaralandı. Bu caniler yakıt tankerini patlatıyor. Alçakça, korkakça, kalleşçe eylem. Herkes şunu bir kez daha gördü bunlar vahşi bir katil, hak ettiklerini yaşayacaklar, yaşatacağız.

DOKUNULMAZLIK TEKLİFİ MECLİS'E GELİYOR

Teröre ve teröristlere destek veren sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için imzalar açıldı, son imzayı da ben attım. Her şey ayan beyan ortaya çıkacak. Kim dokunulmazlıkların kalkmasından korkuyor ortaya çıkacak. Her şey milletimiz tarafından görülecek. Muhalefet çağrım tek seferde yargı yolunu açan bu teklife destek olmalarıdır. Hepsini göreceğiz. AK Parti'nin alnı da ak, vicdanı da ak, geleceği de ak olacak. Hesap vermekten korkanlar bu Meclis'te teklifimize nasıl cevap verecekler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)