E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSoma faciasında flaş gelişme---

Soma faciasında flaş gelişme

Soma faciasında flaş gelişme
18 Mayıs 2014 - 20:31 borsagundem.com

Maden faciasının yaşandığı Soma'da, Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan'ın oğlu Can Gürkan gözaltına alındı

Soma Holding Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan'ın oğlu Can Gürkan gözaltına alındı. Jandarma karakoluna getirilen Gürkan'ın ifadesi alınıyor.

Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili gözaltılar devam ediyor. Son olarak Alp Gürkan'ın oğlu Soma Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Grup CEO'su Can Gürkan gözaltına alınarak jandarma karakoluna getirildi. Can Gürkan buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 1 oy vermeyin19 Mayıs 2014 00:23

    Soma Maden İşçileri, başbakanın mitingine, ücretli izin verilerek otobüslerle taşınmışlar... İstersen gitme, işten çıkarırlar zihniyeti! Umarız bir daha % 43 değil, % 1 bile vermezler, onların ölümüne sebep olan bu hükümete.

  • Çok AH Aldınız, çok Ah!19 Mayıs 2014 00:06

    Ölen sayısı açıkladıkları gibi 301 falan değil, milleti salak yerine koymasınlar. En az 500 kişi öldü ama gerçek sayıyı açıklama cesaretini bile gösteremediler. Öyle ah aldılar ki, ne başbakan, ne bakanları, ne akp liler, ne bu madeni işleten Alp'ler bu vebalin altından kalkamazlar, yok olup gideceklerdir.

  • haram olsun19 Mayıs 2014 00:02

    Ölen işçiler,ne bu Can Gürkan'ın, ne de babası Alp Gürkan'ın umurunda değildir! Adamlar Kanlı paralarla, 24 dolara mal ettiği kömürü, devlete 130 dolara satarak Maslakta Gökdelen dikiyor. Hepsi Haram Para! Haklarımız, Vergilerimiz Haram Zıkkım olsun her kimin parmağı varsa bu kirli ilişkilerde!

  • Gereğini Yapın!18 Mayıs 2014 23:59

    Başbakan derhal istifa etmeli, hükümet hemen istifa etmeli...Bu insancıkların ölümünün tek sorumlusu bu hükümettir.

  • omer18 Mayıs 2014 23:00

    Türkiye deki sanayici kesimi hep sol zihniyetli kişiler bunlar ak sut oluyor hükümet suçlu oluyor bu zihniyeti birakin nerde zulüm varsa sol zihniyeti vardir

  • somalı 18 Mayıs 2014 21:27

    bir somalı olarak sayın taner yıldıza çok teşekkür ederiz gercekten muhteşem bir insan yaşayınca anlıyor insan allah rası olsun kendisinden

  • umarım bu şekilde olmaz18 Mayıs 2014 20:52

    istişare yapıldı denildi bakın bu maden olayı türkiyeyi yaraladı, sizleri vermezsek halk bizi seçimde bir şekilde yargılar, o zaman soma holding de zaten çok zarar görür, sizi feda edelim, bu şekilde oyumuzu garantiler belki arttırırız, oğlan hapse girse nolacak, salarız avrupada takılır... sanki türkiyede böyle şeyler olmadı mı birçok kere oldu? siyasilere güvenmiyorum, işleri güçleri oy, para...

  • sabotajcı18 Mayıs 2014 20:38

    zamanlama manidar!cemaatin oradaki bağlantılarına inceleme başlatılsın!