E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSneijder, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? ---

Sneijder, Galatasaray'dan ayrılıyor mu?

Sneijder, Galatasaray'dan ayrılıyor mu?
25 Aralık 2015 - 14:21 borsagundem.com

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollandalı yıldızın Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde basına yansıyan iddialara cevap verdi.

Chelsea'Deki görevine son verilen Jose Mourinho'nun, Manchester United'ın başına geçeceği ve ilk transferinin Wesley Sneijder olacağı iddia ediliyor. Galatasaraylı yıldızın menajeri Guido Albers, bu dedikodular ve Hollandalı futbolcunun geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bugün Gazetesi'ne konuşan Albers, oyuncusunun Galatasaray'da çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Mourinho, Wesley’i çok seviyor. Wesley'de öyle. Mourinho'ya büyük saygı duyuyor ve her zaman konuşuyorlar. Ancak şu anda böyle bir transfer gündemde değil. Bunlar yalnızca iddialardandan ibaret" dedi.

Menajer Albers, "Wesley kısa bir zaman önce sözleşmesini yeniledi ve kulübünde çok mutlu. Galatasaray'da olmaktan ve Galatasaray adına oynamaktan büyük keyif alıyor. Kariyerine burada devam edecek" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)