E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞırnak'tan acı haber 1 şehit---

Şırnak'tan acı haber 1 şehit

Şırnak'tan acı haber 1 şehit
22 Ağustos 2015 - 09:47 borsagundem.com

Şırnak’ta Jandarma Karakolu’na dün gece PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, şehit oldu.

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü’ndeki Jandarma Karakolu’na dün gece PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralanan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Beytüşşebap İlçesi’ne yaklaşık 40 kilometre mesafede bulunan Ayvalık Köyü’ndeki jandarma karakoluna dün akşam saat 21.30 sıralarında bir grup terörist tarafından roketatar ve otomatik silahlarla ateş açıldı. Karakolda nöbet tutan askerlerin de karşılık vermesi üzerine çıkan ve bir saat süren çatışmada, biri ağır olmak üzere 3 asker yaralandı.

Helikopterle Şırnak Asker Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Osmaniye nüfusuna Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan, tüm müdahalelere rağmen gece saat 02.00 sıralarında kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralı 2 askerin tedavileri sürerken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar sürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete22 Ağustos 2015 20:50

    Tüm şehitlerin sorumlusu yıllarca cani-PKK.lılarla "çözüm süreci" altında uyuyan RTE den başka kimse değildir.Türk milleti bunu iyi tanısın ve bilsin...

  • Murat Paşa ama rütbesiz22 Ağustos 2015 13:10

    Babasının yerinde ben olsam siyasilere şunu sorarım oğlum sizin beceriksizliginiz yüzünden oldu Allah alayjniza evlat acısı tattirsin gemilerin araçların altında lime lime olsunlar derdim siyaset gerçekten yalan dolan yeri hizmet yeri değil sadece zenginlesme ve yolsuzluklari örtme yeriymis

  • mali22 Ağustos 2015 12:44

    Adını ne korsanız koyun özel kuvvetler ya da özel tim ile mücadele edilmeli. Savunmada kalan güvenlik kuvvetleri ile bu iş olmaz. Yoksa her gün şatafatlı tören düzenlemeye devam ederiz. Asayişin olmadığı yerde hiç bir şey olmaz.

  • Byk22 Ağustos 2015 12:41

    Toki kalekol yapacaktı.,Saray yapıldı.

  • mustafa22 Ağustos 2015 10:58

    burası KALEKOL değil mi?Değilse neden yapılmadı?

  • misafir22 Ağustos 2015 10:00

    Allah rahmet eylesin ailesinin başı sağolsun

  • Qwrt22 Ağustos 2015 09:57

    Yazık bunun hesabını kim verecek