E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSınıra beton bloklar taşınıyor---

Sınıra beton bloklar taşınıyor

Sınıra beton bloklar taşınıyor
20 Ocak 2016 - 14:55 borsagundem.com

Nusaybin’de Suriye sınırına 3 metre yeksekliğinde beton duvar taşınmasına başlandı

Mardin’in Nusaybin İlçesi ile Suriye’nin Kamışlı kenti arasındaki mayınlı sınır bölgesinde, askerler tarafından 2 metre genişliğinde ve 3 metre yüksekliğinde blok beton duvar yerleştirilmeye başlandı.

Nusaybin İlçesi ile Suriye’nin Kamışlı kenti arasındaki mayınlı sınır bölgesine önceki aylarda Şırnak’ın Cizre İlçesine doğru Demirtepe Jandarma Karakolu’na kadar yaklaşık 3 kilometre hendek kazıldı. 

Bugünler de ise Demirtepe Jandarma Karakolu’ndan Cizre İlçesi’ne doğru sınıra 2 metre genişliğinde, 3 metre yüksekliğindeki blok beton duvarlar TIR’larla Suriye sınırına taşınıyor. 

Önce askeri karakolların olduğu sınıra blok beton duvar yerleştirileceği, bu duvarın Cizre İlçesi’ne kadar devam ettirileceği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • geçmiş olsun20 Ocak 2016 18:47

    ee günaydın.. sınır düne kadar yol geçen hanı gibiydi, giren girdi çıkan çıktı zaten.. kim olduğu bile bilinmeyen 2,5 milyon kişi girdi bu saatten sonra ne duvarı?