E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Oğan: Ortamı germeyin, bu iş ikinci tura kalmıştır---

Sinan Oğan: Ortamı germeyin, bu iş ikinci tura kalmıştır

Sinan Oğan: Ortamı germeyin, bu iş ikinci tura kalmıştır
15 Mayıs 2023 - 01:39 borsagundem.com

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Yurt dışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır" dedi

"Yurt dışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor." diyen Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldubittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır." ifadelerini kullandı.

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, devam eden oy sayımıyla ilgili açıklama yaptı.

Oğan sosyal medya hesabından yaptı açıklamada, "Yurt dışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldubittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu ve Yavaş'tan flaş açıklama

 

Kılıçdaroğlu ''Son oy sayılana kadar buradayız''

 

Akşener: Biz bu filmi daha önce çok izledik

 

Kurlarda seçim sonuçlarına ilk tepki

 

YSK Başkanı Yener: Veri girişinde aksama söz konusu değildir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.