E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Oğan kimi destekleyecek?---

Sinan Oğan kimi destekleyecek?

Sinan Oğan kimi destekleyecek?
18 Mayıs 2023 - 08:11 borsagundem.com

İlk turda yüzde 5,17 oy alan Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ın kimi destekleyeceği merak konusu oldu. Oğan şartlarını sıraladı

Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. turu için çalışmalarına başlarken, gözler Sinan Oğan’a çevrildi.

Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarışacağı 2. turda kimi destekleyeceğini henüz açıklamayan Oğan, dün katıldığı bir TV yayınında şartlarını sıraladı.

PKK, FETÖ, Hizbullah ve her türlü terör örgütüyle kesintisiz mücadelenin "olmazsa olmaz"ları olduğunu söyleyen Oğan, HDP ve HÜDA PAR'a yeni kurulacak hükümette bir görev verilmemesini istiyor.

Sığınmacıların bir takvim çerçevesinde geri gönderilmesi gerektiğini söyleyen Oğan, Anayasanın ilk 4 maddesi ve 66. maddeye asla dokunulmayacağının da garantisinin verilmesini istiyor.

Sinan Oğan: Aşağı yukarı aramızda bir fikir birliği var

 

Sinan Oğan'dan ikinci tur açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazarci19 Mayıs 2023 11:57

    chp yle isbirligi yapan ,chp gibi olur,dolayli yonden Vatan hainleriyle isbirlgi yapmis olur, ve baslamadan siyasi omru biter.......

  • Bm18 Mayıs 2023 20:51

    Sinan sen söyledin diye kimse senin dediğin tarafa oy vermez yüksekten uçma

  • pazarci18 Mayıs 2023 15:18

    icinde bir damla Vatan sevgisi olan insan ,bugunku chp zihniyetine oy vermez.Vatan demek Herseyin uzerindedir.Sen git Vatan hainleriyle isbirligi yap ve bunun icine feto pislgide dahil ve pkk uzantisi hdp de dahil....

  • R.Demir18 Mayıs 2023 14:59

    Sinan oğan senin seçmenin olsa olsa %1.60 bunlar seni dinler diğerlerine Söz geciremezsin Akp MHP ye kızgın olan seçmen onlarda Vatanı böldürmez.

  • Mucise Reis ;)18 Mayıs 2023 14:34

    cumhurda akp düşüş+mhp artış yaptı... bu durumda mhp ne siter o olur.Sinan zaten mhp tabanı gelecekte bir lider olabilir mantığı ile konuşulan kişilerden biri.  Çizgisi mhp ye yakın. burada cumhur bazı tavicleri mhp ye kabule ettirir ise uzlaşı olur, ama mhp cumhura dahil edermi ? Hüdaper zaten ters kalıyor a.ık açık ittifakta ve listede olmasıda sıkıntı... Bence millet tarafına daha yakın duruyor.millette gelme diyen olmaz. ama cumhurda mhp red edebilir, sadece sinanın istemesi yetmez gibi duruyor.sinan x yeri seçse tüm oyları toplayabilir mi ??? yani tek başına buda yetersiz gidi duruyor. Hedef, kendi bölgende rakibinin oylarını deiştir.. rakip - 1,2,3 puan yaapr sende +1,2,3 puan üzerine koyarsın.

  • Hesapsız18 Mayıs 2023 13:19

    Suriyelileri memleketine gönderme sözü al, hangisi kabul derse onu destekle derim.

  • Serhar18 Mayıs 2023 12:53

    Chp nin üzerinde şehitlerimizin kanı var

  • Ali18 Mayıs 2023 12:52

    Daha dün 4 şehidimiz vardı.Pkk ile başkalarını karşılaştıp yumuşatmaya çalışmayın Artık hainliklerini açık açık sölüyorlar Bayrak yakıyorlar Ve chp bu durumu bile bile hdpnin şartlarını kabul etti Başımıza ne çorap örecekler belli değil

  • AHMET ÖZBİR18 Mayıs 2023 12:46

    ATA İTTİFAKI "Ata ile, Şanlı Türk Bayrağı ve Şanlı Türk Devleti ile problemi olanların içinde olduğu ittifakta ASLA YER ALMAZ, KANDİL'İ VE FETÖ'CÜ HAİNLERİ SEVİNDİRMEZ!" "Herşey Vatan İçin!"

  • sahin kuş 18 Mayıs 2023 11:29

    kendisi istediği kişiyi destekleyebilir, ama tepki oyları onun kemikleşmiş seçmeni değil

  • Vtdş18 Mayıs 2023 10:44

    Sinan milliyetciyim deyip PKK HDP nin içinde olduğu ittifakımı desdekleyeceksin yani niye bu kadar düşünürsun yani

  • süslü sülü18 Mayıs 2023 10:40

    demekki 2 ittifak da suç örgütleri irtibat ve iltisaklı. Sİnan Oğan iki ittifaktan da terör örgütleri ile irtibat ve iltisaklarını kesmeleri talep ediyor. onun yerine cumhuriyet savcılığına başvursa daha iyi olurdu, 

  • Ahmet18 Mayıs 2023 08:32

    Cb olacak adam sinan oğan mış valla