E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞimşek'ten Kavcıoğlu mesajı---

Şimşek'ten Kavcıoğlu mesajı

Şimşek'ten Kavcıoğlu mesajı
09 Haziran 2023 - 23:11 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, BDDK Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu'nu kutladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanlığına atanan Şahap Kavcıoğlu'nu kutlayarak, "30 yılı aşkın deneyimi ile verimli ve faydalı hizmetler yapacağına inanıyorum." ifadesini kullandı.

Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bugün Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanlığına atanan Sayın Şahap Kavcıoğlu'nu da kutlarım. 30 yılı aşkın deneyimi ile verimli ve faydalı hizmetler yapacağına inandığım Sayın Kavcıoğlu'na yeni görevinde başarılar dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

Şimşek'ten Hafize Gaye Erkan açıklaması: Tecrübesine güveniyorum

 

TCMB Başkanı Gaye Erkan'dan Erdoğan'a teşekkür

 

Merkez Bankası’nda Yeni Başkan Hafize Gaye Erkan oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ssk Emekli 09 Haziran 2023 23:20

    Prim günü az olanla çok olan aynı maaş olurmu kademeli olması gerek ozaman adalet olur acil intibak bekliyoruz biz arada ezilecegizmi hep

  • Volkan09 Haziran 2023 23:18

    Şahap Bey bankalarda en alt kademeden yüksele yüksele buralara gelmiş, Bankalarda işlerin nasıl döndüğünü bildiği için onlara kök söktürecek keşke TCMB'de kalsaydı diyecekler.

  • ALİ TEL10 Haziran 2023 11:18

    Mesele şu veya bu şahis değil gerçeklerdir.yıllarca RTE düşük kur düşük faiz ekonomiyi aşırı ısıtıp patlatmıştır buna karşı gelenlerin de hepsinin kellesi gitmiştir.