E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSiirt'te 8 şehit---

Siirt'te 8 şehit

Siirt'te 8 şehit
19 Ağustos 2015 - 15:34 borsagundem.com

Siirt'te askeri araca yapılan saldırıda 8 asker şehit oldu

Siirtin Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK'lı teröristler karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı, olayda 8 asker şehit oldu.
Siirt'in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürütün askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola tuzakladıkları bombayı, bugün öğleden sonra uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araçta bulunan askerlerden 8'i şehit düşerken, yaralı askerlerin olduğu belirtildi. 
Saldırının meydana geldiği bölgeye Siirt'ten ve ilçelerden ambulanslar sevk edildi.



TSK'DAN AÇIKLAMA

Siirt’te Pervari'de yol emniyeti için görevlendirilen askerler yoldan geçerken teröristler tarafından daha önce yol kenarına yerleştirilen patlayıcının patlatılması sonucu 8 asker şehit oldu.
Genelkurmay’dan şehitlerle ilgili yapılan açıklama şöyle: “19 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.10 sularında Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen El 
Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır. Patlama sonucunda kahraman 8 personelimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı 
Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 199219 Ağustos 2015 19:06

    İLK ÇATIŞMAYI 1992YILINDA BU PİSLİKLERLEYAPTIM SİYASETİ BIRAKALIM BİRLİK OLALIM YARINBUNLAR SİZLERİN CANINIDA YAKAR

  • elif19 Ağustos 2015 18:25

    ne canlar gidiyo buraları yakalım yıkalım taş taş üstünde kalmasın..orda pkklıyı barındıran da yansın..

  • cezmi19 Ağustos 2015 16:50

    siyasileri suçlamayacak da kimi suçlayacak adam diyor ki ben özerkliğimi ilan ediyorum sizi devlet olarak görmüyorum! "çok iyi yapıyorsunuz doğunun bütün il ve ilçelerinde böyle yapın size hepsini devredelim" mi diyecek? Hükümetin kurumlasını istemeyen mhp chp hdp'dir!

  • çok konuşma19 Ağustos 2015 16:48

    Hangi partili m.vekilinin oğlu terör bölgesinde görev timi ile birlikte dağda çatışmaya girmiştir pkk ile acaba? sırf eleştirmek için konuşmayın şurada milletin canı burnunda zaten... prens cars oğlu afganistanda kamelya askeri oldu boş boş konuşmayın! akp bedelliyi çıkartırken onaylayan ses çıkartmayan destekleyen chp almış eline şimdi belgeleri herkes askere bedelli iptal diyor kendi de torpilli askerlik yapmış! Yahu sırf milliyetçilerin oyları için şöyle bir günde şirinlik yapan riyakar bir topluluk görmedim herkes kendi penceresinden bakar başkann!

  • Vebali almayın19 Ağustos 2015 16:47

    Mit bu ülkede ne iş yapar adı üzerinde istihbaratı alır olay olmadan önce tedbir aldırır temmuz 20 kadar görev yapıyor du şimdi ise Başkanlığı halkın kafasında yer etmesi için mi çalışıyor yazık garibanin ekmek parası için uğraşan vatanini seven gençlere ak bahçeden çikta halka çalış vebali çok büyük günahtır tabi inananlar için

  • Olmaz baskan19 Ağustos 2015 16:41

    Sarayda muhtarlara konuşup siyasileri sucluyacagina biraz suçu kendinde ara hükümet kurulmasin diye hertürlü çıkmazı uygula sistemi TİKA ve seyirci ol şehitler üzerinden siyaset yap mitinglerde Başkanlığı vermediniz bu yüzden şehit oldu diyeceksiniz b ama kimse inanmıyor yazık gariban çocuğuna niye oğlunu Güneydoğu'da kısa dönem askere gondermedin prens cars oğlu Afgan da çarpışmaya gidiyor bizimki korumalar eşliğinde 4 gün askerlik yapıyor 30 yıldır hangi siyasetçinin çocuğu terörden oldu sayın başkan

  • Ülkü19 Ağustos 2015 16:27

    Ey, her şeye karşı olan MHP, Vatan kan gölü iken sen hangi günlere saklıyorsun kendini!

  • erhan19 Ağustos 2015 16:26

    ha bire reklam yapıyorsunuz uçaklarımız bombalıyor..umurunuzda değil olen vatan evlatlarından

  • Murat19 Ağustos 2015 16:19

    HDP'ye Oy Verenler, şehitlerin kanıyla kına yakın ellerinize... Elleriniz kurusun İnşaallah...

  • idam19 Ağustos 2015 16:15

    idam gelsin başka çaresi yok nerede terörist varsa asılsın onların meclisteki uzantıları da ihanetten yargılansın asılsın!

  • ziya19 Ağustos 2015 16:11

    Tayyip kadar taş düşsün başınıza tayyip mi öldürüyor çıkıp onları allah belanızı versin şöyle bir günde bile siyaset yapıyorsunuz allah size de yaşatsın bu acıları da görün acı neymiş!

  • doktor x19 Ağustos 2015 16:06

    tayyip yatağında rahat uyuyor musun????

  • fatih fatih fatih.19 Ağustos 2015 15:57

    töreris hernerde ise taş üstünde taş bırakılmasın kandil iran suriye ırak orda gebertilsin uçaklar tanklar taplar füzeler bunun için yapılıp imal edilmiş.acımayın bombayı indirin kafalarına rahat uyutmayın hayinleri.şehitlerimeze Allatan rahmet ailelerine ve ülkemizin başı sağolsun.

  • dinçer erken 19 Ağustos 2015 15:57

    verin şimdi bu evlatların hesabını . allah topunuzun belasını versin siyaset kan dökmek mi kan döktürmek mi.hangi siyasetçi çıkıp ne diyecek şimdi atılan her merminin hesabını mı soracaksınız . kime ne hesap soracaksınız . size kim hesap soracak e asıl namussuzlar.

  • Mehtap19 Ağustos 2015 15:44

    PPK, PKK destekçileri, yandaşları ve sempatizanlarına karşı TEK ÇÖZÜM: İMHA, İMHA, İMHA... Yok başka çare ve durmakta yok... Hepimiz bu vatan için ölmeye hazırız...