E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSİHA’larımızın büyük başarısı---

SİHA’larımızın büyük başarısı

SİHA’larımızın büyük başarısı
28 Mayıs 2022 - 12:37 borsagundem.com

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist daha SİHA’lar ile etkisiz hale getirildi.

Terörle mücadele yurt içinde ve sınır ötesinde kararlılıkla sürüyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde tespit edilen 18 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:

"Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde!

Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 18 PKK'lı terörist daha SİHA’larımızın operasyonu ile etkisiz hâle getirildi.

Terörle ve teröristle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürecek!"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR29 Mayıs 2022 10:56

    TSK başarılı oldukca 6 ganyan masa nın uykuları kaçmaktadır.

  • KILIÇ28 Mayıs 2022 13:58

    emek veren herkese şükranarımı sunarım.

  • Mucise Reis ;)28 Mayıs 2022 19:33

    Rica ederim. :D Çok daha iyileri olacak. inanılmaz projeler gelecek. Azerbaycan 2. üretim üs olacak... Ülkeler arası büyük askeri anlaşmalar yolda. lafta değil, reel manada büyük askeri işbirlikleri yolda... Azerbaycan üretimi de yakında büyük Azerbaycan sermayesi ile gerçekleşecek ..  Nasıl olsa onların herşey bizim, bizim herşeyde onların.. Azerbaycan -Rusya ile ittifak.. Türkiye -Nato ile ittifak. Biz iki devlet olarak bir üretim üssü ile birbirlerimizi sonsuz ve sınırsız her durumda destekleyebileceğiz. Ukrayna savaşında üretim tesisleri vuruldu, herşey sıfırlandı. Bu toplantılarda büyük ders oldu. 2 üretim üssü , bilgi birikimi ile yola TÜRK devleti olarak devam...