E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelvi: Erdoğan, kutuplaştırıcı siyaset tarzından kucaklayıcı siyaset tarzına yöneldi---

Selvi: Erdoğan, kutuplaştırıcı siyaset tarzından kucaklayıcı siyaset tarzına yöneldi

Selvi: Erdoğan, kutuplaştırıcı siyaset tarzından kucaklayıcı siyaset tarzına yöneldi
18 Eylül 2019 - 09:08 borsagundem.com

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'kutuplaştırıcı siyaset tarzından kucaklayıcı siyaset tarzına yöneldiğini' iddia etti.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, kabinede beklenen değişikliklere değindiği bugünkü yazısında Türkiye siyasetinin içerisinde bulunduğu ittifak ortamı gereği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'siyaset tarzında değişiklikler meydana geleceğini' öne sürdü.  

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Felekcag18 Eylül 2019 12:07

    Bir öyle bir böyle menfaate göre. Yazık 80 milyon içinde iyi de çok insan var. Fitne fesad liderlere yakışmaz. Hele ki dindarım diyorsa güzel ahlak beklenir.

  • hasan18 Eylül 2019 11:21

    Gelde inan her sıkıştığında yaptığı gibi

  • Tarz değişir..U :))18 Eylül 2019 11:15

    "Suriye de 3 günde gidip, Emevi caminde gidip namaz kılacağız....Derken, 5milyondan fazla Suriyeliler, Türkiye ye geldi CUMA namazı kılıyor..." ve siyaset tarzı değiştirtirme kararı alır... :))) Eskiden karikatürler ve karikatüristler vardı. şimdi hiç kalmadı.Yazı ile anlatıyorlar...

  • rot balans18 Eylül 2019 10:41

    Sözle uslanmayanın hakkı tektir,tektirle uslanmayanın hakkı kötektir.Bunlar kuzu postuna bürünüyor. oylar şelaleye kapıldı...Bunların köteği de oy.Suriyeliler burda şımarırken siz bittiniz.

  • kamil18 Eylül 2019 09:55

    Ben doğalgaza, benzine, elektiriğe, suya, gıdaya, teknolojik ürünlere vb. gelen zamları bilirim. Kimse beni kucaklamasın buna ihtiyacım yok. israf yapılmadan, paralarımız peşkeş çekilmeden hizmet yapılsın başkada bir şey istemem. bunları yapınca yukarıda saydıklarıma zamda yapılmaz... bir vatandaş olarak paramı iç edenlere hakkımı helal etmiyorum. madem siz de biz de inanıyoruz, öteki dünyada zerre hakkımı size bırakmam.....

  • ...18 Eylül 2019 09:29

    iş işten geçti hocam. elindeki o güçle çok daha iyileri başara bilirdin. Devlet imkanları, tüm kurumlar, vb. kontrolümde olursa başarırım strateji uyguladın. Ama unutulan tek şey halkındı... Halkın gücü.  Sanal sorunlar buldun, gerçekleri öteledin. kriz olarak karşımıza çıktı gerçeklerde. Atatürk,cumhuriyet,sahte darbeler,balyozu ergenekonu felan. hukuksuz tutuklamalar, gazetecilerin tutuklanması, vb. vb. karşı konuşana devlet olarak müdehale ettirdin. AMA İMAMOĞLU çat çat konuşup, kendinden emin cevap veriyor, yargımı arkasında, bakanlıklar mı ? devlet güçlerimi...bence sorun ve problemlere aynı biçimde cevap verebilmeli. Etrafındakilerde cevap verebilcek sadecelikde şeffaflıkda olmadlı. iş kucaklama deil sadece.Yazar yazmış ama bunları hala korkudan yazamamış.

  • Ahmet tecer18 Eylül 2019 09:23

    Oylar düşünce Kucaklayıcı siyaset e dön oh ne güzel  dünya !!!

  • aliş18 Eylül 2019 09:22

    Kadir İNANIR kaç yaşında acaba