E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelçuk Bayraktar'dan İHA ve SİHA mesajı---

Selçuk Bayraktar'dan İHA ve SİHA mesajı

Selçuk Bayraktar'dan İHA ve SİHA mesajı
21 Şubat 2022 - 09:08 borsagundem.com

Türkiye’nin ürettiği insansız hava araçlarının dünyanın en iyisi olduğunu belirten Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, insansız savaş uçakları üzerinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Katar merkezli El Cezire televizyonuna konuşan Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya ölçeğinde hayranlık uyandıran yerli İHA ve SİHA'ları değerlendirdi.

TRT Haber'in haberine göre; Türk silahlı insansız hava araçlarının İdlib ve Karabağ'daki başarılarına değinen Bayraktar, 16 ülkede Türk SİHA'larının çalıştığını belirtti.

TÜRKİYE DÜNYADA İLK ÜÇTE

Avrupa ülkelerinin Türkiye ile kıyaslanabilir platformlara sahip olmadığını hatırlatan Bayraktar, insansız hava araçları sanayii alanının ABD, Çin ve İsrail tarafından işgal edildiğini ancak Türkiye'nin dünyada ilk üçte olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin bu alanda dışa bağımlılıktan kurtulduğunu vurgulayan Bayraktar, insansız savaş uçakları üzerinde çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Atina, Türk İHA'larına İsrail'de çözüm arıyor

 

Olası bir savaşta gözler Türk SİHA'larında olacak

 

Fransız medyasından Türk SİHA'larına büyük övgü

 

 
 

 
 
 

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş21 Şubat 2022 16:47

    başardın gel şimdi başkan ol da türkiye yi ucur.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Şubat 2022 13:37

    bu hükümet bir daha kazanamaz ise silah sanayi ve otomobil sanayilerinin kapılarına kilit vurulur.

  • Mucise Reis ;)21 Şubat 2022 11:35

    Akıncılar uçan rampa olacak. Akıllı mühim matları B52 gibi taşıyacak.  1,50 toproketler. Akıncıhavadan-karadan atılan roketleri etrafında ısı yayan  1 km devriye gezen  farklı siha/iha/vb  dronlar ile korunacak.Roketleri kendine çekecek. Farklıboy ebatta uçan iha/siha/drone/radara giremeyecek kadar düşük nano uzaktan kumanda cihazlar, düşman hatlarına sessiz yaklaşabilecek. lazer işaretini hedeflere çaktırmadan koyacak. Akıncı üzerindeki akıllı roketleri her lazer işaretine tek tek atacak. Uzun menzil akıllı roketler, farklı boyu cihazlar ile konsept değişecek. Hatta Tanklara eşlik edecek, gelen roketi algılayıp rokete fırlayan uçan drone ısıyayan cizimler tanklara gelen roketlere fırlayıp havada yakalayacak. Jet motorları takılsın gele şu sistemlere. Çok proje var. Hem uydu,frekans boluzlursa,kara araç cihazları ile kumanda devreye girecek. Hayal mi ? dünya devletleri için hayal... :D bize değil...