E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSelçuk Bayraktar'dan Cumhuriyet Bayramı'na Akıncı ile kutlama---

Selçuk Bayraktar'dan Cumhuriyet Bayramı'na Akıncı ile kutlama

Selçuk Bayraktar'dan Cumhuriyet Bayramı'na Akıncı ile kutlama
29 Ekim 2019 - 06:54 borsagundem.com

Selçuk Bayraktar, Twitter hesabında paylaştığı Cumhuriyet Bayramı kutlamasında 'Akıncı'nın fotoğrafını kullandı

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından Akıncı Taarruz İnsansız Hava Aracı'nın yeni fotoğraflarını paylaşarak, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Bayraktar yaptığı paylaşımda, "Bayraktar Akıncı, yeni yuvasında Cumhuriyetimizin istikbali için göklere çıkmaya hazırlanıyor! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sebati Simez29 Ekim 2019 20:14

    CHP iktidarda olsa bunların tekerini dahi yapamazdık.

  • W29 Ekim 2019 16:16

    BUGÜNLERİMİZE ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN DAHA GÜÇLÜ SAVUNMA SANİYİSİ İÇİN  ÇOK ÇALIŞMAK GEREKLİ.DÜŞMANLAR  VE ORTAKLARI ÇATLASINLAR

  • adnan bayraktar29 Ekim 2019 14:01

    Allah razı olsun sizlerden yakinen izliyorum ve gurur duyuyorum.devletten ve sizden tek dileğim yolmuş vs miş bence daha sonra... yemeden içmeden sizin gibi firmalara destekle abd den rusya dan daha ileri silahlar yapmalıyız ki bizden çekinsinler zor oyunu her zaman bozmuştur ne kadar üstün silahın var o kadar güçlüsün  lütfen yetkilileri de bilgilendirin destek yatırım sadece ve sadece silah sanayine havacılığa  yapılmalı bu konuda duacıyız ..

  • uğur29 Ekim 2019 13:21

    İstikbal göklerdedir. Onun bunun elbisesi ile boş zaman harcamakta değil.

  • AhmetK29 Ekim 2019 11:19

    Devletten kurus destek almadan, vatanı için calısan ve bu hizmetleri yapan şu ADAM’ı tebrik ederim. Resmen iha teknolojisinde Abd, israil seviyesine cıkardı ülkeyi. Allah yardımcısı olsun, ülkesi ve islam için calışandan razı olsun...

  • adnan bayraktar29 Ekim 2019 13:56

     alsın kardeşim  kimlere devlet ne teşvikler verdi asıl bu insanlara bu firmalara vermeli ki çok daha hızlı ve çabuk üretelim kendi imkanıyla bir yere kadar allah razı olsun ve gördükki ve görüyoruzki silahın var okadar güçlüsün devletin yemen-den içmedensadece silaha yatırım yapması lazım 

  • vatansever29 Ekim 2019 10:59

    Turkiye ve Turk Halki icin calisanlarin Allah yaar ve Yardimcisi olsun. Amin.

  • Ali29 Ekim 2019 08:00

    Birileri lise öğrencileri vals yapıyor aaaa ne modern çağdaş, Cumhuriyet değerleri işte budur falan diye video paylaşırken, birileri sosyal medyada İmamoğlu ve eşi ne modrnler, tam cumhuriyet insanları diye saçmalarken, bu ülkeye esas sahip çıkanlar ülkenin savunma sanayisine katkı sağlıyor. Helal olsun Selçuk Bayraktar. Adam gibi adamsın.