E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSeferde kalp krizi: Uçak geri döndü---

Seferde kalp krizi: Uçak geri döndü

Seferde kalp krizi: Uçak geri döndü
21 Ekim 2022 - 01:19 borsagundem.com

İstanbul-İslamabad seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, bir kişinin kalp krizi geçirmesi nedeniyle İstanbul Havalimanı'na geri döndü

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-İslamabad seferini yapan uçağı, yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine kalkışından bir saat sonra İstanbul Havalimanı'na geri döndü.

THY'nin TK710 sefer sayılı Airbus330-300 tipi uçağı, Pakistan'ın başkenti İslamabad seferini yapmak üzere 266 yolcusuyla İstanbul Havalimanı'ndan 20.53'te havalandı.

PİLOTLAR DÖNÜŞ KARARI ALDI

Kalkışından kısa bir süre sonra yolculardan biri fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen yolcuya ilk müdahale uçakta kabin ekipleri tarafından yapıldı. Durumdan haberdar edilen pilotlar, bunun üzerine Karadeniz üzerinden İstanbul'a dönüş kararı aldı.

UÇAK DAHA SONRA YENİDEN HAVALANDI

THY uçağı 21.50 sıralarında İstanbul Havalimanı'na inerken, yolcu da ambulansla hastaneye götürüldü. Daha sonra aynı uçak, 23.10'da İslamabad'a gitmek üzere yeniden havalandı.

THY uçağında pilotla yolcu 'rötar' yüzünden kavga etti

 

THY uçuşlarına 'grev' engeli

 

Uçakta olay çıktı, THY acil iniş yaptı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)