E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSavcı, Rüzgar Çetin ne kadar ceza istedi---

Savcı, Rüzgar Çetin ne kadar ceza istedi

Savcı, Rüzgar Çetin ne kadar ceza istedi
04 Ekim 2016 - 13:08 borsagundem.com

Savcı, Rüzgar Çetin'in 'bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak suçundan 3 yıldan 22.5 yıla kadar hapsini istedi.

Beşiktaş'taki trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik'in ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 9 aydır tutuklu yargılanan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in yargılandığı davada savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.

Savcı, sanık Rüzgar Çetin'in bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya sebep olmak suçundan iddianamedeki gibi 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandirilmasıni talep etti.

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLMESİ TALEP EDİLDİ

Cumhuriyet savcısı mütalaasında, Rüzgar Çetin'in bilinçli taksirle bir kişiyi öldürmek ve bir kişiyi yaralamak suçundan kanununun üst hatten cezalandırılmasını ve tutukluluk halinin devamına karar verilmesini talep etti.

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 4'üncü celsesi görülen duruşmada,  22.5 yıla kadar hapsi istenen tutuklu sanık Rüzgar Çetin hazır bulundu. Mahkemeye dilekçe sunarak sikayetlerinden vazgeçen şehit polis İsmet Fatih Alagöz'un ailesi ile yaralanan polis Emre Tetik 'in ailesinden durusmaya katılan olmadı.

Rüzgar Çetin 3 gün sonra tahliye olabilir

 

Rüzgar Çetin davasında şok gelişme!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin04 Ekim 2016 13:49

    kim olursa olsun orda olan kaza cinayettir normal zamanda ordan araçla geçmeyi bırak yürümek bile çok zor araçlar milim milim gidiyor insan ve araç seli ordan geçen bizlerde olabilirdik o yüzden orda verilen ceza ibret olması lazım başkası aynı hız testi yapmasın başka insanlar ölmesin sakat kalmasın

  • Bika04 Ekim 2016 13:20

    Verilen ceza emsal olacak.