E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaldırganın annesi, babası ve kız kardeşi gözaltına alındı---

Saldırganın annesi, babası ve kız kardeşi gözaltına alındı

Saldırganın annesi, babası ve kız kardeşi gözaltına alındı
19 Aralık 2016 - 22:44 borsagundem.com

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı saldırı düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın annesi, babası ve kız kardeşi, Aydın'ın Söke ilçesinde gözaltına alındı. Ailenin dışında 3 kişi daha gözaltında

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a silahlı saldırı düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın annesi, babası ve kız kardeşi ile birlikte 6 kişi Aydın'ın Söke ilçesinde gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Büyükelçi Karlov'a Ankara'da katıldığı bir sergide silahlı saldırı düzenleyen Mevlüt Mert Altıntaş'ın ailesinin yaşadığı Söke ilçesindeki evde polis ekipleri arama yapıyor. Saldırganın gözaltına alınan annesi, babası ve kız kardeşi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Bu arada, cumhuriyet savcısının da İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldiği öğrenildi. Arama yapılan evin etrafında vatandaş yoğunluğu olduğu görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu ne ya20 Aralık 2016 00:42

    Böyle bir adamı yetiştiren anne-babadan da hayır gelmez. Atın hepsini vatandaşlıktan.

  • Selçuk aydin19 Aralık 2016 23:13

    Bunu yapanların Allah belalarını Bu memleketin önünü kesemiyecekler Bunu yaptıranlar asla amaçlarına ulaşamayacaklar Ölen rus elçisine allah rahmet eylesin