E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSahaya girenler belirlendi---

Sahaya girenler belirlendi

Sahaya girenler belirlendi
25 Eylül 2013 - 21:26 borsagundem.com

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda yaşanan olaylı derbi maçının ardından gözaltına alınan taraftar sayısı 30’a yükseldi

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Beşiktaş-Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle başlatılan soruşturmada polis bugün toplam 30 kişi gözaltına aldı. Bu kişilerin Gasp Büro Amirliği’nde sorguları sürerken, polisin maç sırasında çekilen yüzlerce saat görüntüyü incelediği Görüntü İnceleme Merkezi basına gösterildi. Görüntü İzleme Merkezi’nde bulunan büyük ekran televizyon ve bilgisayar monitörlerinde olayı takip eden güvenlik görevlileri, titizlikle ve defalarca izlenen görüntülerden önce olaylara karışan kişileri tespit etti. Bu tespitin ardından elde edilen görüntülerin bu kişileri tanıyabilecek kişilere gösterildiği ayrıca daha önce gözaltına alınan kişilerin fotoğraflarıyla karşılaştırıldığı kaydedildi. Kimliklerin tespit edilmesinin ardından taraftarların gözaltına alındığı belirtildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nde gözaltına alınan kişilere de halen kimlikleri belirlenemeyin kişilerin resimlerinin gösterildiği çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi. Yetkililer aralıksız süren çalışmaların ardından önümüzdeki saatlerde gözaltına sayısının artacağını belirttiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERDEM E KAPAK..26 Eylül 2013 10:04

    Bu muameleyi haketmemiş olsada zarar neyse ve gerekiyorsa Çarşı karşılar Erdem rahat ol sen, Karışmaaa! O "vicdan" hala bizde:)

  • T-Rex26 Eylül 2013 09:47

    Çarşı ile ne alakası var Erdem efendi! dönüp dolaşıp aynı yere getirmeye çalışıyosunuz işi komik oluyorsunuz artık. O ilk anda sahada göz altına alınanları bırakmayıp olayı çözmek isteselerdi çözerlerdi zaten hepimiz de görürdük onların kaç günlük yada kaç paralık beşiktaşlı olduğunu :)Çoğu hayatında ilk kez maça gelmiş tiplerdi o sahaya girenlerin ... olayın çarşıyla falan bi alakası yok kafan hala bunu almıyosa sanada yapacak bişi yok... Bu olay sadece RTE stadında 34. dakikada yapılacak tezahüratın ve beşiktaş tribünlerindeki çoksesli muhalefetin önüne geçmek için yapılan çok acemice bir provakasyon bu kadar basit. Çarşı orada GS lı Ozan Kardeşine ilik bulma derdindeyken o sahaya inmez merak etme sen rahat ol ... Türkiyede futbolun ne hale getirildiğini nasıl siyesallaştırıldığını da son 7-8 yıl içinde Kasımpaşa, Rize ve Kayseri nin önlenemez yükselişine bi bak anlarsın belki... İşte Çarşı bunların karşısında aslında ama sen bunu anlamazsın boşver kına yak geçer belki ....

  • erdem25 Eylül 2013 22:13

    Bjk nin zararlarını çarşı karşılasın bakalım.