E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSağlıkta şiddete karşı yeni sistem---

Sağlıkta şiddete karşı yeni sistem

Sağlıkta şiddete karşı yeni sistem
14 Temmuz 2022 - 18:02 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık kurumlarının güvenliği için atılacak yeni adımı duyurdu. Koca, kapı güvenliği sistemlerinin yakın zamanda ülke genelinde kurulacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sağlık çalışanlarına yönelik şiddete karşı atılan adımlara yenilerinin ekleneceğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Bakan Koca ülke geneline yayılacak uygulamaların haberini verdi.

"GİRİŞ KAPISINDAN BAŞLAYACAK"

Bakan Koca açıklamasında "Sağlık kurumlarımızın güvenliği için, giriş kapılarından başlayarak ivedilikle yapılacak işlerimiz var. Kapı Güvenlik Sistemleri kurularak, 24 hastanemizde daha, yeni güvenlik uygulamasına geçildi. Sistem, hızla ülke geneline yayılacak" dedi.

Sağlık Bakanı Koca'nın 58 hekimle buluştuğu toplantının detayları belli oldu

 

Sağlık çalışanlarının hakları kanunu Resmi Gazete'de

 

Sağlık çalışanlarının mali haklarında değişiklik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Batu16 Temmuz 2022 04:16

    Ben kafaların değişmesini istiyorum sağlıkçıya hastaya hasta sağlıkçıya saygılı olsun yahu bunun yolu güvenlik sistemi olmamalı bu ne alışveriş merkezine git güvenlik sistemi hastaneye git güvenlik sistemi 30-40 senedir korkusuz Özgür bir Türkiye’de yaşayamadık kendi memleketimizde

  • yurtsever15 Temmuz 2022 15:49

    sen doktoru kovarsan millette döver hemde söver ,imam yellenirse cemaat osurur meselesi kimin aynen,yazık memleket mahvolacak halen bir önlem yok sanki kapıdaki xray cihazı koruyacak zihniyet değişmeli zihniyetttttttt

  • vedat15 Temmuz 2022 12:50

    SAĞLIKTA EN DÜŞÜK ŞİDDETE VER 10 YIL HAPİS CEZASI BAK BAKALIM DÜZELİYOR MU DÜZELMİYOR MU.

  • AHMET ÖZBİR14 Temmuz 2022 21:50

    REİS'in sağlıktaki inkıkabını hiç etmeye çalışan Türkiye düşmanlarına devletim, yargım en acımasız bir lekilde karşılık vermeli, sağlık çalışanlarına, hastahanelerimize leke sürmek isteyen "LEKELİ ZIRTO"lara asla geçit verilmemeli, SAĞLIKTAKİ BAŞARI ne pahasına olursa olsun mutlaka korunmalıdır.

  • Hehe15 Temmuz 2022 09:05

    Yanlama nasil hepsini yanlayaniliyon mi

  • Ejder Komodolu14 Temmuz 2022 21:24

    Yakında hasta bakacak doktor bulamayınca,diyanet imamlarına muska yazdırırsınız artık.Adamları 500 dolar aylıkla çalıştırmaya utanmadıklarına göre bunu da yaparlar.

  • Boncuk14 Temmuz 2022 20:01

    Teşhis yanlış olunca tedavide yanlış oluyor haliyle, bi Devlet Hastanesi'ne gidin sonra bir de parayı basıp özele farkı anlarsınız, önce sağlık çalışanlarına iletişim eğitimi verilmeli ya da hiç değilse gelenlerin de insan olduğu hatırlatılması ( hepsi için değil ama rahatlıkla genelleme yapabilirim)

  • Ejder15 Temmuz 2022 00:38

    Zaten amaç devletin sağlık sektörünü batırıp, sgk nın özel sektördrn hizmet almasını sağlamak.Adamlar hazırlıklarını yaptı bile de, acaba sen katkı payını karşılatabilecekmisin.Onu düşün.Sağlık bir sanayıi sektörüne dönüşünce sana daha bir hizmet mi verurler yoksa seni yolunmuş kaza mı çevirirler.Haa maddi durumun iyidir 3e5e bakmazsın o başka ama bu millettin çoğu zaten açlık sınırında yaşıyor.Aynı elektrik dağıtımının özelleştirilmesinde ne oldu ise sağlıkta da aynısı yapılmak isteniyor.Özel hastahane sahibinden sağlık bakanı mı olur beee.

  • Ejder Komodolu14 Temmuz 2022 21:26

    Sende git devlet hastanesinde doktor ol.Günde 50 hasta bak.İnsanlara saygılı ol o zaman.Birde ay sonunu nasıl getireceğini düşün.

  • fatih14 Temmuz 2022 20:26

    aynen hiç olmazsa insana bir parça saygı duyulmalı özellikle hasta olanlara.

  • Mucise Reis : )14 Temmuz 2022 19:22

    Ya ben bakan beyi yetsiz buluyorum. kapılard aonalr bunlar demiş. senin personeline bir saldırı olunca 24 saat içinde oraya gidip ne oldu diyip, iç işlerini ayağa kaldırmalı, valiyi ayağına getirmeli olayı tepelere taşıyıp içeri girenleri bir güzel nezarette yatırtmalısın... ha bire tweet atıyor.. :D bu kadar pasif olunmaz. 1 personel için , 1 personelin için  dört dönmen lazım... ordalar ile buluşup konuşup yasal bir düzenleme yapıp meclise sunman lazım... polis yakalasa ne oluyor? yakalanan dıaşrı salınıyor. Ceza alan yok :D ..ortada tehdit var doktor hemşıre vb ne diyor? ailem var kendimi nasıl koruya bilirim korkuyorum diyip şikayetçi olmuyor.. KAMU DEVLET BAKANLIK BURADA ŞİKAYETÇİ OLUP RİSKİ KENDİ üzerine lıp attıracka içeri o kişileri kamu davası açılmalı. videolar ortada, tehditler ortada BAKANLIK, MEKAN BENIMİ PERSONEL BENİM, TEHDİT EDİLDİ ADLİ İŞLEM demeli.. nerde öyle bakan :D tweeter olmasa ne yaapcaktı acaba :D

  • Pala14 Temmuz 2022 18:59

    Alışveriş merkezlerinin kapisindaki sistemi kurmak hiç aklınıza gelmedi mi? 20 yıldır iktidardasiniz

  • hasan14 Temmuz 2022 18:13

    sayın  13 14 tarıhlerınde bankalar Ecz ler açık saglık ocakları nıye kapalı illakı özel hastanelker mi gidecek vatandaş

  • Ejder Komodolu14 Temmuz 2022 21:27

    Dur daha ağlama yakında bunların özel hastanelerinden başka devlet hastanesi kalmayacak.