E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSaffet Sancaklı MHP'den istifa etti---

Saffet Sancaklı MHP'den istifa etti

Saffet Sancaklı MHP'den istifa etti
09 Aralık 2023 - 23:15 borsagundem.com

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

MHP'li Semih Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın MHP'nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

ŞAŞKINLIKLA TAKİP ETTİM'

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da söylemediği sözler üzerinden algı operasyonu yürütüldüğünü belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün birtakım taraflı medya organlarında, söylemediğim sözler üzerinden tamamen yalanlarla Cumhur İttifakına karşı yapılan olumsuz algı operasyonlarını büyük bir şaşkınlıkla takip ettim. Yalan ve maksatlı haberleri yapanlarla Türk adaleti önünde hesaplaşacağımı da özellikle belirtmek isterim. Dün olduğu gibi bugün de bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde olduğumu, MHP'nin ve Cumhur İttifakı'nın başarısı için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ettiğimi belirtmek isterim. Cumhur İttifakı'nın başarılarını çekemeyenler, Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine set çekmeye çalışanlar bilsinler ki liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ifade ettikleri gibi Türkiye 31 Mart seçimlerinde bir kez daha al bayrakta buluşacak, Türk milleti Cumhur İttifakı'nda uzlaşacak. MHP ve Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracaktır."

'SAYIN GENEL BAŞKANIMIZIN TALİMATI DOĞRULTUSUNDA İSTİFA EDİYORUM'

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sancaklı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi üyeliğinden; yerel seçim sürecinde Cumhur İttifakını ve Partimizi her türlü tezvirat ve spekülasyondan uzak tutmak gayesiyle, Sayın Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda istifa ediyorum. Bu vesileyle; Milliyetçi Hareket Partisine ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beye bağlılığımın tavizsiz bir şekilde devam edeceğini bildirir, kamuoyuna saygılarımı sunarım."

Bahçeli'den Saffet Sancaklı'ya ittifak uyarısı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.kara11 Aralık 2023 09:53

    Bahçeli inşallah buna 15 gūn tuvalete gitmiyeceksin demez. Çūnkū bu gitmez, altına yapar kesin

  • HASAN HÜSEYİN KARTAL10 Aralık 2023 11:50

    Bence isabetli olmuş.Varlığı ve yokluğunu ben hiç hissetmiyorum.Milletvekilli zamanında birtane kanun teklifi toplum yararına vermişmidir.Toplumu etkileyebilecek bir özelliği var mı.Liderlik vasfına haiz olan kültür ve eğitim bilgi birikimi varmı.Bunlar gibi partilerin sırtına binmiş binlerce milletvekili var.Aslında enflasyonu bunlar gibileri patlatmakta.650 milletvekiline ne gerek var.250 milletvekili ile bu meclis daha güzel yönetilir.

  • borsacı10 Aralık 2023 10:31

    kovuluyorsun kovulduguna teşşekür ediyorsun nasıl bir zihniyet oldugunu çözemedim saffet bey.