E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSaf GYO, Akasya AVM kiraları için kur sabitledi---

Saf GYO, Akasya AVM kiraları için kur sabitledi

Saf GYO, Akasya AVM kiraları için kur sabitledi
04 Ocak 2017 - 16:55 borsagundem.com

Saf GYO, Akasya AVM kiralarında Ocak-Mart Dönemi için kuru 3.10 TL olarak sabitledi

Saf GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi kiralarında Ocak-Mart Dönemi için kur sabitlemesi yapıldığı bildirildi.

Yönetim Kurulumuzca;  

Kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla AKASYA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayan kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/01/2017 - 31/03/2017 tarihleri arasındaki üç aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile;  

  1. a) Kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 3,10 TL olarak belirlenmesine, (belirlenen kurun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile)  
  1. b) Kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile kiracılarımızdan tahsil edilmesine  

Karar verilmiştir.

  

  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)