E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSabri patladı---

Sabri patladı

Sabri patladı
02 Aralık 2013 - 14:44 borsagundem.com

Galatasaray'ın dün oynadığı Kasımpaşa maçında, saha içerisinde tartışan kaptan Sabri Sarıoğlu ve Felipe Melo basın toplantısı düzenleyecek

Galatasaray'ın dün Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçta saha içinde tartışan takım kaptanı Sabri Sarıoğlu ile Brezilyalı futbolcu Felip Melo, konuşuyor.

Sabri Sarıoğlu, "Şunu herkes bilsin ki hiç bir zaman Galatasaray kulübü içersinde bir sorun yok, olmaz da. Meloyla saha içersinde bir sorun oldu yaşandı ve bitti. Ben bu takımın kaptanıyım, maç içersinde olan bir olaydı. Bu kadar büyütülmesine gerek yok. Galatasaray'ın içinde sorun yok. Elimizde geldiğince çalışıp bir an önce bu kötü tablodan kurtulmak istiyoruz. Taraftarlarımız her çıkan habere inanmasın. Hocamızın bize verdiği direktifler doğrultusunda daha çok çalışıyoruz. Taraftarlarımız üzülmesin istiyoruz. Bu sene geçen 2 yıl ki gibi iyi gitmiyor ama onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)