E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan teröristlere uyarı: Çekilin yoksa TSK sizi ezecek---

Rusya'dan teröristlere uyarı: Çekilin yoksa TSK sizi ezecek

Rusya'dan teröristlere uyarı: Çekilin yoksa TSK sizi ezecek
23 Ekim 2019 - 10:14 borsagundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya ve Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyiyle ilgili vardıkları mutabakata ilişkin olarak, Kürt güçlerin Barış Pınarı Harekatı alanından çekilmemeleri halinde Türk ordusunun hedefi olacaklarını söyledi

Kremlin Sözcüsü Peskov'a, Rusya ve Türkiye'nin Soçi'de anlaşmış olasına karşın Kürt güçlerin sınırdan çekileceğinden emin olmadığını söyleyen ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'nin söz konusu açıklaması soruldu.

Peskov soru karşısında, "ABD son yıllarda Kürt güçlerin en yakın müttefikiydi. Nihayetinde ise ABD Kürtleri terk etti, hatta bir bakıma onları aldattı. Kürtleri sınırda bırakıp onları neredeyse Türklerle savaşmaya ittiler" dedi.

Kürt güçlerin sınırdan çekilmemeleri halinde buralara yerleştirilmesine karar verilen Suriye sınır muhafızları ile Rus askeri polisinin çekilmek durumunda kalacağını uyarısında bulunan Peskov, "O zaman da geriye kalan Kürt oluşumlar Türk ordusunun silindir aracının altına girecek" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kaçan Grup23 Ekim 2019 12:44

    Suriye’liler ülkelerine dönsün ya da Avrupa’ya gitsinler. Türkiye’de 5 milyon Suriyeli var adamlar başarıdan konuşuyor.

  • Nihat23 Ekim 2019 11:49

    Ah bu içimizdeki soytarılar olmasa!  Giremez diyenler, Girdiği zaman da  bu savaş Kürtlere karşı açılmıştır diyenler vs. hep bu alçakların arsında!

  • mehmet yılmaz 23 Ekim 2019 11:48

    TÜRKİYE düşmanlarını maymuna çeviren haber.

  • TheFacts23 Ekim 2019 11:45

    Girilemez denilen bölgeye girdik mi. Girdik. 3 kerede sindire sindire. Yaptırım, tehdit, boyun eğdik mi. Eğmedik. Emperyal iki devlete kabul ettirdik mi. Ettirdik. Anayasa komisyonu ve masada var mıyız. Varız. Gerisi şizofrenlerin başarıyı hükümetten alma çabası. Batıyla formatlanmış zihinlerden akan lağım.

  • Berk23 Ekim 2019 10:24

    Hahhaaa abi nasil komik haberler bunlar ya! Rusya tum bolgeyi Aldi bizede guzellik yapiyolar bakkk siizide ezmeyiz haberlerdr yakisikli gorunursunuzzzz praavoo turkiyem

  • Ziya23 Ekim 2019 11:50

    Çapsız lale sana karanfil lazım.

  • YERLİ23 Ekim 2019 11:18

    Çapın bu kadar. Zihniyet belli. Atatürkün ardına sığınan içimizdeki hain sürüsünden biri...