E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'dan korkutan Kuzey Kore iddiası---

Rusya'dan korkutan Kuzey Kore iddiası

Rusya'dan korkutan Kuzey Kore iddiası
06 Ekim 2017 - 22:25 borsagundem.com

Kuzey Kore'yi ziyaret eden heyette yer alan Rus vekil Anton Morozov, Pyongyang yönetiminin ABD'nin batı kıyılarını vurabilecek bir füzeyi test etmeye hazır olduğunu söyledi.

Pyongyong'da temaslarda bulunan Liberal Demokrat Parti heyetindeki isimlerden Rus vekil Anton Morozov, Kuzey Koreli yetkililerle yapılan görüşmedeki izlenimlerini Sputnik'e anlattı.  

Morozov, "Uzun menzilli füze denemeleri için hazırlık yapıyorlar. Bize gösterdikleri matematik hesaplarına göre, geliştirdikleri bir füzeyle ABD'nin batı kıyılarını vurabilirler" dedi.

Sputnik'in haberine göre Rus vekilin aktardığına göre Kuzey Koreli yetkililer, atmosfere savaş başlığı bırakma ve bu savaş başlığını yönetme teknolojisine sahip olduklarını da ifade etti.

Kore yarımadasındaki durumdan endişe duydukları için barış misyonu olarak ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydeden Morozov sözlerini şöyle sürdürdü:  "Pyongyang'daki yetkililer, nükleer denemelerine devam etmekte kararlı ve savaş söylemleri kullanıyorlar. Kapsamlı askeri eylemler yaşanmaması için tüm ilgili devletler duruma en kısa sürede müdahale etmeli. Liberal Demokrat Parti olarak sorunun barışçıl yollardan çözülmesinden yanayız."  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...07 Ekim 2017 21:35

    ABD nin kotktuğu nükleer saldırı. nükleeer saldırı nasıl olur.... füzelerle..füzeler koreden abdye... kore uçaklardan ABd ye.. kore gemilerden ABd ye.. kore deniz altılardan ABD ye... yani. savaşı kazanan belli olsada. O nükleeer silahlardan biri atılırsa kaybeden sivil çok olur... NOT: İsraildede aynı imkanlar var.. Bir savaş kaybetme anında deniz altılardan gizlce yanaşıp ateşleme yapabilir.

  • Vatansever07 Ekim 2017 06:36

    Arkadaşlar kuzey Kore Amerika'yla savaşırsa ilk önce Güney Kore'yi ve Japonya'yı vurur çünkü onlar Amerika koruması altında roket adamı küçümsemeyin

  • Güçlü07 Ekim 2017 01:18

    Kuzey Kore askeri açıdan sıfırdır.ABD siler geçer,taş üstünde taş kalmaz,çok insan ölür.Bücür oğlan blöf yapıyor...

  • Taner 07 Ekim 2017 00:08

    Abd Kuzey Korenin füzelerinden deli korken sınır komşusu Rusya ve Çinin hiç endişe duymaması ilginç. Sonuç olarak siyaset çıkarlar için yapılır, birgün Kuzey Koreyle Rusya ve Çinin çıkırları çatışırsa sonuç ne olur muamma