E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya'da virüse karşı bağışıklık test sonuçları açıklandı---

Rusya'da virüse karşı bağışıklık test sonuçları açıklandı

Rusya'da virüse karşı bağışıklık test sonuçları açıklandı
18 Nisan 2020 - 08:08 borsagundem.com

Moskova'daki Pirogov Tıp ve Cerrahi Merkezi’nde 240 doktora korona virüse karşı bağışıklık testi yapıldı. Test yapılan doktorların yüzde 15'inde (30 kişi) korona virüse karşı bağışıklık tespit edildi.

Rusya Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre testler, son iki ay içinde akut solunum yolu viral enfeksiyon belirtileri göstermeyen doktorlara yapıldı. Sağlık merkezinin 'kırmızı bölgesi' ve girişinde çalışan doktorlarda korona virüse karşı bağışıklık tespit edildi.

Bakanlık, test sisteminin Novosibirsk Devlet Viroloji ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezi 'Vektör'de geliştirildiğini belirtti.

Daha önce, Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketiciyi Koruma Kurumu (Rospotrebnadzor) Başkanı Anna Popova, doktorların korona virüse karşı bağışıklık testlerinin 14 Nisan’da başlayacağını duyurmuştu.

Test, doktorların ne kadar korunduğunu belirlemenin yanı sıra, geliştirilme aşamasında olan korona virüs aşılarının etkinliğini göstermeye yardımcı olacak.

31 ilde korona sessizliği

DSÖ Afrika'dan endişe ediyor

Trump: Tünelin ucunda ışık göründü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)