E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya, hipersonik füzelerini uçaklarla Kaliningrad'a gönderdi---

Rusya, hipersonik füzelerini uçaklarla Kaliningrad'a gönderdi

Rusya, hipersonik füzelerini uçaklarla Kaliningrad'a gönderdi
18 Ağustos 2022 - 16:04 borsagundem.com

Rusya Savunma Bakanlığı, "Kinjal" hipersonik füzeleri taşıyan 3 savaş uçağını stratejik caydırıcılık önlemlerinin parçası olarak Rusya’nın Avrupa'daki bölgesi Kaliningrad'a konuşlandırdıklarını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kaliningrad bölgesindeki Çkalovsk askeri havaalanına "Kinjal" hipersonik füzelerine sahip Mig-31 model 3 savaş uçağının stratejik caydırıcılık önlemleri çerçevesinde konuşlandırıldığı ifade edildi.

Açıklamada, uçakların 24 saat muharebe görevi yapacağına işaret edildi.

"Kinjal" füzelerine sahip savaş uçaklarının, Rus 6. ordu hava kuvvetleri ve hava savunma sistemleriyle etkileşim içinde olduğu belirtilen açıklamada, uçakların Rus Baltık Donanması uçaklarıyla da iş birliği yaptığı kaydedildi.

Rusya, kıtalararası balistik füze Sarmat'ı envanterine alıyor

 

Rusya, Ukrayna'da füze sistemini vurdu

 

Putin açıkladı! Rusya'dan yeni hipersonik füze

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )18 Ağustos 2022 21:30

    bide bunlar çıktı başımıza. :D süper osnikler hava savunma sistemleri füzelinin katlarca fazlası hızda hareket ediyor. Hava savunma sistemi olsada, üzerine gelen süper sonık füzenin peşinden yetişemiyor... örnek : hırsız  190 basan  mercedes ile otobanda yanından geçip vınn diye kaçıyor, sen ise görevli polis 120 basan renault marka otomobille hırsızın otomobile vurdurup, çarparak kaza yapmasına çalışıyorusn... süper sonik böyle bişi, hava savunma sistemleri dahi hedef olabilir. kendini koruyamayabilir. Bu teknolojı denen şey asla durmuyor. Rusya bunların ekonomik masrafını karşılayamaz ama. Pahalı sistemler, canım sıkıldı hadi 300- 500 tane atayım demek çılgınca masraflı teknolojı demek. Rusya o bakımdan avrupa ve abd ile ekonomık baskı altına alınıyor. s400 satmasın çunku aldığı paralar ile s500 +600+700+800 üretecek arge parası bulur deniliyor...