E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya: ABD'ye herhangi bir taviz vermeyeceğiz---

Rusya: ABD'ye herhangi bir taviz vermeyeceğiz

Rusya: ABD'ye herhangi bir taviz vermeyeceğiz
09 Ocak 2022 - 15:55 borsagundem.com

Rusya, ABD ile Cenevre’de yapılacak Ukrayna ve Avrupa’nın güvenliği konusundaki kritik görüşmeler sırasında herhangi bir taviz vermeyi reddetti.

Müzakere heyetine başkanlık eden Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Rus medyasına yaptığı açıklamada, “Herhangi bir taviz kabul etmeyeceğiz. Bu tamamen olasılık dışı. Son günlerde Washington ve Brüksel’den gelen sinyaller bizi hayal kırıklığına uğrattı” dedi.

ABD ve Rusya, bu akşam Cenevre’de, Ukrayna krizi ve Avrupa’da güvenlik konusunda görüşmeler için bir araya gelecek.

Ryabkov, şunları kaydetti:

ABD’li mevkidaşlarımız ve NATO'nun gerçekten neye ihtiyacımız olduğunu anlama konusundaki isteksizliğiyle karşılaşmamız çok muhtemel. Devamlı olarak bize yöneltilen tehditlere rağmen hiçbir taviz vermeyeceğiz. Böyle bir şey bizim ve güvenliğimizin çıkarlarına aykırı eylemler anlamına gelir

Cenevre’deki görüşmeleri, Çarşamba günü Brüksel’de yapılacak NATO-Rusya zirvesi ve Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın Viyana’daki bir sonraki toplantısı izleyecek.

Rus heyet, ABD ile güvenlik garantisi müzakereleri için Cenevre’de

Rusya: Amerikalılar evine geldiğinde hayatta kalmak zor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)