E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRusya 3 ülkeye daha uçuş kısıtlamasını kaldırdı---

Rusya 3 ülkeye daha uçuş kısıtlamasını kaldırdı

Rusya 3 ülkeye daha uçuş kısıtlamasını kaldırdı
16 Kasım 2021 - 14:59 borsagundem.com

Rusya’nın 1 Aralık'tan itibaren Küba, Meksika ve Katar ile uçuşları yeniden başlatacağı bildirildi.

Korona virüsle Mücadele Merkezi’nden yapılan açıklamada, Rusya’nın 1 Aralıktan itibaren Küba, Meksika ve Katar ile olan uçuşları yeniden başlatacağı belirtildi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova'nın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından yapılan açıklamada, “Küba, Meksika ve Katar’daki epidemiyolojik durum dikkate alınarak, 1 Aralık 2021'den itibaren Rusya ile bu ülkeler arasındaki düzenli ve charter uçuşlarındaki kısıtlamaların kaldırılmasına karar verildi” denildi.

Daha önce Bangladeş, Brezilya, Moğolistan, Kosta Rika ve Arjantin’e uygulanan uçuş kısıtlamalarının 1 Aralık 2021 tarihi itibariyle kaldırıldığı açıklanmıştı.

Ayrıca, Bahamalar, İran, Hollanda, Norveç, Umman, Slovenya, Tunus, İsveç ve Tayland’a olan uçuşlar 9 Kasım'dan itibaren yeniden başlamıştı.

Uçuşların yeniden başlaması veya uçuş sayılarının artırılmasının ülkenin turistlere açık olduğu anlamına gelmediği, konuya ilişkin ayrıntılı bilginin büyükelçilik ve konsoloslukların internet sitelerinden alınabileceği kaydedildi.

BAE uçuşlarında o ülkelerin vatandaşlarına yasak!

 

Drone katili Fedai ilk uçuşunu yaptı! Talep yağıyor...

 

THY, Kovid-19 nedeniyle bazı seferlerini durdurdu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)