E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemRus Korgeneral Yakov Rezantsev öldürüldü---

Rus Korgeneral Yakov Rezantsev öldürüldü

Rus Korgeneral Yakov Rezantsev öldürüldü
25 Mart 2022 - 18:49 borsagundem.com

Ukrayna, Rus ordusunun güney askeri bölgesinin 49. Kombine Birliği'nin Komutanı Korgeneral Yakov Rezantsev’i etkisiz hale getirdiklerini bildirdi

Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Danışmanı Oleksiy Arestoviç, Rus Korgeneral Yakov Rezantsev'in Ukrayna askeri birliklerince Herson bölgesindeki Çernobaevka havaalanında öldürüldüğü bilgisini doğruladı.

Arestoviç, "Şimdi bunu kesin olarak söyleyebiliriz. Ukrayna birlikleri, Rusya’nın güney askeri bölgesinin 49. Kombine Silah Ordusu'nun Komutanı Korgeneral Yakov Rezantsev’i etkisiz hale getirdi." dedi.

Rus ordusunun 200. Özel Tabur Taktik Birliği'nde Ukrayna’ya karşı savaşan 648 askerden de sadece 3’ünün hayatta kaldığını belirten Arestoviç, "Ukrayna topraklarına 'özel bir askeri operasyona' katılmak için gönderilen söz konusu birlikteki 648 askerden 645’i öldü, geriye kalan 3 askerden 2’si de yaralı." diye konuştu.

BM: Ukrayna'da en az 1081 sivil hayatını kaybetti

 

Rusya ve Ukrayna savaşında bir ilk: Esir asker değişimi!

 

ABD ve AB Rusya'ya ağır bedel ödetmek istiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VaTaNDaŞ25 Mart 2022 22:14

    Amerika her zamanki gibi  kendi çıkarları için savaş çıkardı.. Amerikaya  hizmet edecek bir başkan Ukraynanın başına getirildi.. Zelenski denen kişi aynı zamanda Yahudidir. Bugün Rusyaya işgaci diyenler aslında Amerika ve İsrail in çıkarları için çevrilen dolapları görmeyenledir. 

  • Derviş25 Mart 2022 20:11

    Müstehakını almış işgalci moskof Ataşı bol olsun.