E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRodrigo Becao resmen Fenerbahçe'de: İşte bonservis bedeli...---

Rodrigo Becao resmen Fenerbahçe'de: İşte bonservis bedeli...

Rodrigo Becao resmen Fenerbahçe'de: İşte bonservis bedeli...
21 Temmuz 2023 - 07:20 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı stoper Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.


Fenerbahçe Spor Kulübü'nden (#FENER) yapılan açıklamada, Ülker Stadı'nda gerçekleştirilen imza töreninde 27 yaşındaki stoperin kendisini 5 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin, oyuncunun eski kulübüne 8 milyon 312 bin 500 avroyu 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödeyeceği kaydedildi.

Yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco'nun da yer aldığı imza töreninin ardından açıklamada bulunan Becao, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Sarı-lacivertli formayla birçok kupa kazanmayı hedeflediğini aktaran Becao, "Burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı. Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi'nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Marsilya'dan Bartuğ Elmaz'ı transfer etti

 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

 

Fenerbahçe'nin yeni savunmacısı Becao, İstanbul'da

 

Beşiktaş'ın yeni transferi Jean Onana İstanbul'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)