E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRiva'da 'Faroe Adaları' tartışması---

Riva'da 'Faroe Adaları' tartışması

Riva'da 'Faroe Adaları' tartışması
16 Ekim 2022 - 09:17 borsagundem.com

TFF ile Kulüpler Birliği arasında gerçekleşen toplantıda flaş bir tartışma yaşandı. Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop sözlü bir şekilde tartışma yaşadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Kulüpler Birliği'nin toplantısında Türkiye'nin, Faroe Adaları mağlubiyeti masaya gelince Süleyman Hurma ile Hamit Altıntop arasında münakaşa çıktı

Riva'da gerçekleşen toplantıda gergin anlar yaşandı. Sabah'ın haberine göre TFF yönetimi, bazı konularda Kulüpler Birliği üyelerine detaylı bir sunum yaptı. Toplantının sonuna doğru Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ile Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop arasında tartışma yaşandığı öğrenildi. Konu, Türkiye'nin, Faroe Adaları'na 2-1 yenildiği maça gelince Hurma, teknik direktör Stefan Kuntz ile Altıntop'u eleştirdi.

Bunun üzerine Hamit Altıntop'un, "Sen nasıl böyle konuşuyorsun, ben olsam seni ve takımını Riva tesislerine almam" dediği belirtildi. İkili arasında ipler iyice gerilirken, Karagümrük başkanının, Altıntop'a "Sen benimle böyle konuşamazsın. Haddini bil, tavrına dikkat et" çıkışında bulunduğu kaydedildi. Araya giren diğer kulüp yöneticileri ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Bazı kulüp başkanlarının ise Mili Takım'ı yerli bir hocanın çalıştırması gerektiği fikrini ortaya attığı bildirildi. Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hazır bulunduğu toplantıya, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katılmadı.

Türk futbolunda kara gece: Faroe Adaları'na 2-1 yenildik

A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında 45. sıraya düştü

TFF saldırısı: Savcılık itiraz etti mahkeme tutukladı

Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu

 

.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)