E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRiekerink, İskenderun'la CEO olarak prensipte anlaştı---

Riekerink, İskenderun'la CEO olarak prensipte anlaştı

Riekerink, İskenderun'la CEO olarak prensipte anlaştı
28 Mayıs 2021 - 20:15 borsagundem.com

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Riekerink, İskenderun'la CEO olarak prensipte anlaştı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Jan Olde Riekerink, Misli.com 3. Lig'de mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü ile üst yöneticilik (CEO) görevi için prensipte anlaştı.

İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Hakan Bolat, tecrübeli teknik direktör Jan Olde Riekerink ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Bolat, Riekerink'in 5 Haziran'da kulübün CEO'su olarak İskenderun'da olacağını kaydetti.

Hollandalı teknik direktör ve eski futbolcu, Galatasaray'ı çalıştırdığı 2015-2016 sezonunda Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası kazanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş29 Mayıs 2021 09:55

    Fillandiya başbakanına 300 euro kahvaltı parası icin sorusturma açılmış. Adaletin hüküm sürdüğü yerde insanlar varlık ve ferah içinde yaşıyor sorumluluk bilinci var. Birde bizdeki duruma bakalım. Din, iman, kul hakkı söylemlerinin arkasına sığınarak kamu malını kendi malı gibi görenlerle dolmuş siyaset. Ben bir maaşın dışında baglanan tek kuruş maaşı dogru ve etik bulmuyorum. Keşke siyasileri diger ülkelerde olduğu gibi sorusturmaya yetkili bir kurum olsaydı. Ne mafya olurdu. Ne de kaynaklar israf edilirdi. Liyakat olurdu. Sorumluluk, kurumsal saygı olurdu. Ama kimsenin digerinin kazandığında gözü olmaz, daha çok istemek için cesareti olmazdı. Böyle düsünüyorum. Kusura bakmayın.

  • Berber Bekri 28 Mayıs 2021 22:49

    29 milyon a ben alırım aldığın fiyata ağacığım