E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen: Maç 2-0 olunca kızım beni aradı---

Rıdvan Dilmen: Maç 2-0 olunca kızım beni aradı

Rıdvan Dilmen: Maç 2-0 olunca kızım beni aradı
20 Eylül 2016 - 05:12 borsagundem.com

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Kasımpaşa-Fenerbahçe maçının ilk yarısını yorumladı

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"Fenerbahçe taraftarı devre aralarında lavaboya hep heyecanlı giderdi. İkinci yarı ne olur diye. İlk defa rahatlar. Fenerbahçe'nin şu krizden atlaması için sert bir deplasman yerine Kasımpaşa ile oynaması şans. Ortalamaları 5'i geçmeyen iki orta saha oyuncusunun iki gol atması, Fenerbahçe için bu maçın en güzel tarafı. Taraftarın Fenerbahçe'nin maç kaybından falan rahatsızlığı yok, ruh halinden memnun değildi. 2-0'ken kızım aradı, 'Baba biz mi iyiyiz, Kasımpaşa mı kötü' dedi. Hem sen iyi, hem de rakip kötü olunca böyle oluyor. Ömer Üründül abinin kulakları çınlasın, ciddi olarak bloklar arasında problem var. Fenerbahçe isterse 3-4 maç daha kazansın, devre arasına minimum puan kaybıyla gidip, planlama yapması lazım. Fenerbahçe'nin konsantrasyonunun üst düzeyde oluşu ve oyuncuların maçı çantada keklik görmemesi bu skoru getirdi."

Rıdvan Dilmen'in maç sonu açıklamaları da şöyle:

"Gaziantepspor maçında 4-4-2 oynayabilirsiniz. Kasımpaşa maçında da olabilir ancak her maç kaldırmaz. Anadolu takımı sizle oynarken, öndeyken zaten geriye çekilir. Koskoca Fenerbahçe 2-0'dan sonra geri çekildi.

İzleyiciler ilk 2 gol ve son 3 golü ayırsınlar. İlk goller kapalı savunmaya karşı diğer goller ise kontradan kaydetti. Önde başladığın zaman Ozan ve Souza'nın ceza sahasına girmesi gerekiyor. İki gol de böyle geldi. Ozan ceza sahasına koşularına yapabilen bir futbolcu. Bu oyuncuların bu koşuları yapabilmesi için Kjaer ve Skrtel'in öne gelmesi gerekir.

Advocaat, Volkan'ı çıkarıyordu. Volkan 'ben iyiyim' dedi. Advocaat, 'Lens nasıl olsa benim adamım' dedi. İhale Lens'e kaldı. Bu tarz oyuncular böyle oyunlarda sahada kalmak isterler."

Kasımpaşa:1 - Fenerbahçe:5

 

Advocaat: Lens'in sinirli olması iyi ama ben umursamam

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)