E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemResulayn'da 1 asker şehir oldu, 5 asker yaralı---

Resulayn'da 1 asker şehir oldu, 5 asker yaralı

Resulayn'da 1 asker şehir oldu, 5 asker yaralı
27 Ekim 2019 - 10:36 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Rasulayn'da 1 askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığını açıkladı

Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Rasulayn bölgesinde keşif ve gözetleme yapan 1 personelin PKK/YPG unsurları tarafından açılan taciz ateşiyle şehit olduğunu, 5 personelin ise yaralandığını açıkladı. 

MSB tarafından yapılan açıklama şöyle: 

"Barış Pınarı Harekâtı Rasulayn bölgesinde keşif-gözetleme yapan unsurlarımıza PKK/YPG’li teröristlerce yapılan taciz ateşinde bir personelimiz şehit olmuş, 5 personelimiz yaralandı, meşru müdafaa kapsamında karşılık verildi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ27 Ekim 2019 22:11

    ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE SABIRLAR DİLER YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLERİM .YÜREK YAKICI BİR DURUM ALLAH SABIR VERSİN.

  • Ryu ken 27 Ekim 2019 19:46

    Hani la bölge kontrol altına alınmıştı.. Hani pkk çıkmazsa operasyonlar devam edecekti.. Milleti kandırın başarı elde ettik diye..

  • Kara gülle27 Ekim 2019 11:13

    Komedi ye bak. Bu savaşın yumuşatılmış haline taciz ateşi mi deniyor. Adamlar hala ateş etmeye devam ediyor.şehit haberleri geliyor.daha bekliyecekmisiniz.hani bir ypg li dahi kalmayacaktı.maalesef amerika rusya operasyonun önünü kesti.

  • Bayram27 Ekim 2019 16:47

    Beyinsiz züppe şehit var senin derdin Rte Ahmağın kralı sensin bu millet bir elinde rakı bir elinde leblebi olana devleti teslim etmez Abd soytarısı seni

  • Ahmak group sizi 27 Ekim 2019 14:13

    Malvarlıkları açıklanacak diye söylentiler çıkınca operasyon tirt oldu.....