E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin'den Cinping'e kutlama mesajı---

Putin'den Cinping'e kutlama mesajı

Putin'den Cinping'e kutlama mesajı
23 Ekim 2022 - 14:08 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin Çin'de tekrardan seçimi kazanan mevkidaşı Şi Cinping'i tebrik etti.

Çin Komünist Partisinin dün sona eren 20. Ulusal Kongresi’nin ardından yeniden devlet başkanı seçilen Şi Cinping'e Rus mevkidaşı Putin'den tebrik mesajı geldi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Çin Devlet Başkanı Cinping'e tebrik mesajında, “Çin Komünist Partisi’nin 20'nci Kongresinin sonuçları, sizin yüksek siyasi otoritenizi ve başkanı olduğunuz partinin birliğini tam olarak teyit etti. Kongre kararlarının Çin’in karşı karşıya olduğu büyük sosyal ve ekonomik görevleri başarıyla yerine getirmeye yardımcı olacağına ve ülkenin uluslararası arenadaki konumunu güçlendirmeye yardımcı olacağına eminim. Devletlerimiz arasında kapsamlı ortaklık ve stratejik ittifak ilişkilerini geliştirmek için yapıcı diyalogumuzu ve yakın ortak çalışmamızı sürdürmek benim için bir zevk olacaktır” ifadelerini kullandı.

Şi Cinping, Çin Komünist Partisi Genel Sekreterliğine yeniden seçilerek, Mao’dan sonra iktidarını üçüncü döneme taşıyan ilk lider olmuştu.

Cinping: Hedef, modern bir sosyalist toplum yaratmak!

 

Cinping'ten Tayvan'ı birleştirme sözü

 

Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)