E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin: Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurabiliriz---

Putin: Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurabiliriz

Putin: Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurabiliriz
12 Ekim 2022 - 15:16 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Moskova Enerji Forumu'nun açılışında önemli açıklamalar yaptı.

Rusya lideri Putin, Rusya Enerji Haftası adlı konferansta yaptığı konuşmada, Rus doğalgazını Avrupa ülkelerine iletmesi için tasarlanan Kuzey Akım-1 ve Kuzey Akım-2 boru hatlarında sızıntı yaşanmasına neden olan saldırıları ‘uluslararası terör eylemi’ olarak tanımladı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazarci16 Ekim 2022 16:32

    TC nin cok uyanik olup,akilli/pratik ve ileriyi goren politikalar uretip uygulamaya koymasi gerek,ozellikle son 2 senedir dunyanin merkezi ortadogu/Anadolu/kafkaslar/balkan merkezli donmekte.....

  • Mucise Reis : )13 Ekim 2022 06:20

    Abtalya sera malarıan ambargo uyguladıgında Rusya, domatesler azarbaycana gidiyor. oranın malı gibi gösteriliyor ve sonra rusyaya azerbaycan yasaksız biçimde ihraç ediyor.. Mantk bu mu olacak ?... Bunun yerine hazar denizinden azerbaycan-Türkiye kendi hatlarını yapsın, daha büyük kar payı ile avruya , akdenizde gemilere, vb satacak biçimde kullansın. Rusyanın enerjısınden bizlere ne ?

  • baran13 Ekim 2022 08:27

    Fesatlanma fetoşçu zübük!  İşler ne zaman iyi gitse bu soytarı kahırlanıyor.  Bu kafayı değiştirmez isen kahrından geberirsin.  Bak benden söylemesi.

  • AHMET ÖZBİR12 Ekim 2022 21:11

    SÜPER Güç Türkiye'min ayak sesleri KÂİNATI TİTRETİYOR!.. İşte Rusya lideri "GAZ'IN MERKEZİ ve DAĞITIM YERİ TÜRKİYE OLMALI" diyor, Türk düşmanları KUDURUYOR!.. REİS'imle Türkiye her daim ileri !..

  • Ahmet Özbir12 Ekim 2022 19:01

    avrupanın almadığı gazı türkiyeye depolayacakmış. bak hele

  • baran13 Ekim 2022 08:30

    Almadığı değil alamadığı fake Ahmet!  O koca kafan ile sence kime hizmet ediyorsun farkında olmadan?  Farkında olduğunu da sanmıyorm fake Ahmet!  Tam bir hödüksün. Maksat kötülemek olsun da ne olursa olsun  seni koca kafa seni namı diğer sırıtık sersem.

  • DOĞRU12 Ekim 2022 18:35

    bizide yakacak,ambargo uygulatacak.

  • baran13 Ekim 2022 08:31

    Amerika ya tapıyor musun?  Ne korkak acuzeler var şu ülkede yahu!