E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPutin tüm dünyaya duyurdu: Biz hazırız---

Putin tüm dünyaya duyurdu: Biz hazırız

Putin tüm dünyaya duyurdu: Biz hazırız
25 Aralık 2022 - 16:27 borsagundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna konusunda müzakereye hazır olduklarını duyurdu. Ukrayna, Putin'in ‘müzakereye hazırız' açıklamasına jet yanıt verdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Rusya, Ukrayna çatışmasının tüm taraflarıyla, kabul edilebilir çözümleri müzakereye hazır, ama onlar bunu reddediyor" açıklamasını yaptı.

Putin, Rusya'nın Ukrayna'daki çatışmayı tüm taraflar birlikte müzakere etmeye hazır olduğunu, ancak Kiev'in bunu reddettiğini öne sürdü.

Bununlar birlikte, Rusya'nın Ukrayna'nın Herson bölgesine düzenlediği saon saldırılarda en az 10 kişi hayatını kaybetti ve 58 kişi yaralandı. Ayrıca Herson'sa mayın temizleme çalışmaları esnasında üç Ukraynalı acil durum çalışanı hayatını kaybetti.

ZELENSKİ'DEN TEPKİ

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski de sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamayla Rus güçlerinin Herson'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıya tepki gösterdi.

Rus ordusunu Ukrayna'da sivilleri hedef almakla suçlayan Zelenski, "Herson, cumartesi sabah, Noel arifesinde, şehrin orta kesiminde. Bunlar askeri tesisler değil. Bu, kurallara göre bir savaş değil, bu bir terördür, korkutmak ve zevk için öldürmektir" ifadelerini kullandı.

PODOLYAK'TAN PUTİN'İN 'MÜZAKEREYE HAZIRIZ' AÇIKLAMASINA YANIT

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin danışmanı Mihaylo Podolyak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Putin'in gerçeklere dönüş yapması gerekiyor. Birincisi, Rusya tek başına Ukrayna'ya saldırdı ve vatandaşlarımızı öldürüyor. Başka 'ülkeler, motifler, jeopolitik' yok. İkincisi, Rusya müzakere istemiyor ve sorumluluktan kaçmaya çalışıyor" dedi.

Putin'e soruşturma talebi

 

Putin'den 'Patriot' çıkışı

 

Putin'den Belarus'a kritik mesajlar

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • komedi26 Aralık 2022 09:48

    Ukranyadan çık o zaman muzakereler başlar. Sen gel adamın ülkesini işgal et şehirlerini  yak yık, insanlarını öldür sıkışıncada muzakare de. Birde üste çıkmaya çalış. İşte tipik diktatörlerden biri

  • YUSUF KALEKAPISI25 Aralık 2022 22:41

    bu işin sonunu pek de hayırlı görmüyorum.

  • www25 Aralık 2022 20:51

    İlginç şeyler oluyor, savaşı başlatan müzakere istiyor , barış yapalım diyor. Ya  yaptırımlar bunalttı , ya Ukrayna'ya yapılan her türlü yardım yerini buldu , ya ihalar bitti , iran iha gönderemiyor ,dşye okumuştum. Dur bakalım daha neler göreceğiz , nereden nereye

  • Sağduyulu. Vatandas25 Aralık 2022 19:55

    Akıl olmassa neyler onun bunun aklıyla hareket eden yönetici ülkesini viran eder

  • rıza25 Aralık 2022 18:49

    taktik hedef amerika

  • ww25 Aralık 2022 18:27

    ihsallah savasi bitirirsin ama ABD buna engel olmaya calisir cunku silah satiyor ckari var

  • E.g.25 Aralık 2022 18:19

    SAVAŞI RUSYA BAŞLATTIĞI İÇİN 50 MİLYAR EURO SAVAŞ BAŞLATMA TAZMİNATI ÖDEMELİDİR AYRICA ÖLÜMLERE, KORKULARA/GÖÇLERE NEDEN OLDUĞU İÇİN 200 MİLYAR EURO, YIKIMLARA NEDEN OLDUĞU İÇİN DE 500 MİLYAR EURO UKRAYNALILARIN GERİYE DÖNÜŞ MASRAFLARI İÇİN DE 20 MİLYAR EURO TOPLAM 770 MİLYAR DOLAR MADDİ MANEVİ TAZMİNAT ÖDEMEYİ KABUL ETMELİDİR

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ25 Aralık 2022 23:01

    sen rusları tanımamıssın.canlarını verirler yine de paralarını vermezler.rusya da bu kadar keş para yoktur.neden ruslar versin ki.bu savaşa neden olan abd ve ab versin adamları kullandılar.komediyeni cumhurbaşkanı seçerler ise olacakları bu.bizde aynı oyunlar oynanmaktadır.

  • vdr25 Aralık 2022 22:51

    bu kadar tazminat cikarsa savasi nuklere kadar gotururler manyaklar