E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPSG teknik direktörleri zengin etti---

PSG teknik direktörleri zengin etti

PSG teknik direktörleri zengin etti
13 Haziran 2023 - 14:12 borsagundem.com

Paris Saint Germain'de, son üç yılda teknik direktörlere ödenen tazminat miktarı dikkat çekti. PSG, üç yıldır sözleşmelerini tamamlayamayan teknik direktörlerine sadece tazminat olarak 24 milyon euro ödedi.

Fransa Ligue 1’de son iki yılın şampiyonu Paris Saint Germain (PSG), teknik direktör konusunda istikrar yakalayamadı.

Son üç sezonda tam üç ayrı teknik adamla çalışan Paris ekibi, son olarak takımı şampiyonluğa taşısa da Christophe Galtier ile yolları ayırma kararı aldı. Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen PSG, üç yıldır sözleşmelerini tamamlayamayan teknik direktörlerine sadece tazminat olarak 24 milyon euro ödedi.

2018 yılında takımın başına Alman çalıştırıcı Thomas Tuchel’i getiren PSG, Aralık 2020’de teknik direktör değişikliğine gitti. Thomas Tuchel’in sözleşmesini fesheden Paris temsilcisi, Alman teknik direktöre 8 milyon euro tazminat ödedi.

Thomas Tuchel’den sonra Ocak 2021’de Mauricio Pochettino ile anlaşan Paris Saint Germain, Arjantinli çalıştırıcının görevine 6 ay sonra son verdi. PSG’de yarım sezon çalışan Mauricio Pochettino’ya, 10 milyon euro tazminat verildi.

Son olarak Temmuz 2022’de teknik direktörlük koltuğuna Christophe Galtier oturtuldu. Fransız çalıştırıcı sezonu tamamlamayı başarırken, yine de sözleşmesinin sonuna kadar görevde kalamadı. PSG, Christophe Galtier’e de 6 milyon euro tazminat ödeyerek elveda dedi.

Sergio Ramos PSG'den ayrılıyor

 

PSG'den şok açıklama: Messi gidiyor

 

PSG taraftarından verilen yasak kararına protesto

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)