E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPrandelli'ye pasta yedirdi---

Prandelli'ye pasta yedirdi

Prandelli'ye pasta yedirdi
26 Ekim 2014 - 19:01 borsagundem.com

Duygun Yarsuvat'ın listesinde olan Abdürrahim Albayrak, Florya'da takımla buluştu ve Prandelli'ye pasta yedirdi

Galatasaray Kulübü'nde 1777 oy ile başkanlık görevine seçilen Prof.Dr. Duygun Yarsuvat devreye girdi ve Abdurrahim Albayrak Florya’nın yolunu tuttu. Albayrak tesislerde takıma ve teknik heyete moral verirken Galatasaray'ın 109. kuruluş yılı vesilesiyle pasta kesildi, Albayrak elleriyle Prandelli'ye pasta yedirdi.
 
Dün yapılan kongre sonrasında “Ünal Aysal başkanımdan izin alıp yarın Florya’ya gidebilirim” diyen Abdurrahim Albayrak, sabah saatlerinde bu kararından ‘mazbata töreni olmadan gitmek etik olmaz’ diye düşünerek vazgeçmişti. 

G.Saraylı futbolcular ile telefonla görüşüp motive etmeye çalışan ve akşamki İstanbul Başakşehir maçına gidip Florya’ya mazbata töreni öncesinde gitmeme kararı alan Abdurrahim Albayrak’ı, G.Saray’ın yeni başkanı olan Prof.Dr. Duygun Yarsuvat aradı. 

Başkan Yarsuvat, Albayrak’a ilk isteğini ileterek, “Futbolcuların sana ihtiyacı var. Hiç vakit kaybetmeden Florya’ya git, takıma destek ol. Senden Florya’ya gitmeni rica ediyorum. Ünal Aysal ve yönetimi de bunu G.Saray’ın başarısı adına elbette destekler. Mazbata törenini beklemene gerek yok” dedi. 

Ve bunun üzerine Abdurrahim Albayrak, hemen harekete geçti. Albayrak, Florya’ya giderek Galatasaray takımını kampta ziyaret edip, gelecek adına yapacaklarını aktarıp futbolcuları ile konuşup motive etti. Tesislerde ayrıca Galatasaray Kulübü'nün 109. kuruluş yılı sebebiyle pasta da kesildi. Albayrak burada Cesare Prandelli'ye elleriyle pasta yedirdi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)