E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPrandelli'den şok iddia---

Prandelli'den şok iddia

Prandelli'den şok iddia
29 Aralık 2014 - 10:30 borsagundem.com

Cesare Prandelli, Galatasaray'ın resmi teknik direktörünün hala kendisi olduğunu iddia etti

Galatasaray’ın özellikle Avrupa’da aldığı ağır yenilgilerin ardından yolların ayrıldığı Cesare Prandelli şok açıklamalarda bulundu. 

TRT’de yayınlanan Stadyum Programı’na konuşan İtalyan teknik adam “Tazminat için Galatasaray’ı mahkemeye verecek” iidalarına ilişkin olarak “Galatasaray’dan ayrıldım ancak sözleşmem resmi olarak feshedilmedi. Bu tip konuları o zaman konuşuruz. Umarım en kısa zamanda bu sorun çözülür” şeklinde konuştu. Bu ifadeler sarı kırmızılı camiaya bomba gibi düştü. 

“KONTRATIM İZİN VERMİYOR”

İtalyan teknik adam ile yolları ayıran ve ardından Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalayan sarı kırmızılı kulüp Prandelli ile yolların resmen ayrıldığını duyurmuştu. Hatta Galatasaray, resmi internek sitesinden yaptığı açıklamada Prandelli ile sözleşmenin feshedildiğini belirtip bu açıklamanın KAP’a da gönderildiğini ifade etmişti. Prandelli’nin kullandığı “Galatasaray ile ilişkimi sonlandırdım ama şu an açıklama yapamam, kontratım izin vermiyor” ifadesi ise kafa karışıklığını artırdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)