E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPolitika ve ekonomi gündemi---

Politika ve ekonomi gündemi

Politika ve ekonomi gündemi
07 Kasım 2013 - 00:30 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. Başbakan Erdoğan'ın İsveç temasları sürecek.

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Ankara/14.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski milletvekillerinden Sabahattin Eryurt'un cenaze törenine katılacak.  (TBMM/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İsveç'te…  Başbakan Fredrik Reinfeldt, Erdoğan'ı Başbakanlıkta resmi törenle karşılayacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından Erdoğan ve Reinfeldt ortak basın toplantısı yapacak. Erdoğan, Vartaverket Projesi'ni yürüten Fortum şirketini ziyareti sonrası, Meclis Başkanı Per Westerberg ve Kral 16. Carl Gustaf'la bir araya gelecek. (Stockholm)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Avrupa Konseyi Medya ve Bilgi Toplumundan Sorumlu Bakanlar Birinci Konferansı'nın, ''Gazeteciliğe Yönelen Mevcut Tehditleri Nasıl Adlandırırız'' konulu oturumunda konuşma yapacak. Sırbistan Kültür Bakanı İvan Tasovac ve Boşnak asıllı Bakan Süleyman Uglyanin'le görüşecek Arınç, Sırbistan Sarayı'nda Tasovac'in verdiği resepsiyona katılacak, Belgrad Büyükelçiliğinde, Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek. (Belgrad)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye-Norveç İşbirliği Forumu ile "Risklerin Yönetimi: Krizden Çıkarılan Dersler" temalı, İslam Kalkınma Bankası Üye Ülkeleri Ulusal Kalkınma Finans Kuruluşları Ortaklığı Kalkınma Forumu 2013'e katılacak. (İstanbul/10.00/11.30)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Avrupa Konseyi, Avrupa Birliği Komisyonu ve UN WOMEN ortaklığında gerçekleştirilen, İstanbul Sözleşmesi'nin 3. Yılında "Kadının İnsan Haklarındaki Gelişmeler" konulu toplantıda yer alacak. (İstanbul/09.30)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 10. Uluslararası Elektronik, Bilgisayar ve Hesaplama Konferansı'nda bulunacak. (Ankara/10.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Gelişen Kentler Zirvesi'ne katılacak.  Bakan Bayraktar, zirvenin ardından 19 Mayıs ilçesinde temel atma töreninde bulunacak, Sinop Valiliğini ziyaret edecek. Bakan Kılıç, Havza Belediyesinin toplu açılış töreninde yer alacak. (Samsun/10.30/14.30/Sinop/16.00/Samsun/15.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İsveç Maliye Bakanı Anders Borg ile Türkiye-İsveç İş Forumu'nun kapanış oturumuna katılacak. (Stockholm)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “2015 Sonrası Kalkınma Gündemine Yönelik Avrupa ve Orta Asya Perspektifi” konulu bölgesel istişare toplantısının açılış törenine katılacak, basın toplantısı yapacak. Katılımcılar onuruna akşam yemeği verecek Yılmaz, Arnavutluk Sosyal Refah ve Gençlik Bakanı Erian Veliaj ile görüşecek, Bingöl İl Derneği yeni hizmet binasının açılışında yer alacak. (İstanbul/10.00/11.00/20.00/12.00/15.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, DEİK/Türk-Amerikan İş Konseyi tarafından Citibank'ın ev sahipliğinde düzenlenen 6. Türkiye Yatırım Konferansı'na katılacak (New York)
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Portekiz Milli Savunma Bakanı Jose Pedro Aguiar-Branco ile görüşecek. (Ankara/10.00)

CHP Grup Başkanvekilleri, AK Parti TBMM Grubu'nu ziyaret ederek, Anayasa değişikliği konusunda uzlaşılan 60 maddeye ilişkin partinin cevabını iletecek. (TBMM/12.00)

TBMM Genel Kurulu’nda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek. (14.00) Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile bağlı kuruluşların 2014 yılı bütçeleri görüşülecek. (09.00) Anayasa Komisyonu, kadın milletvekillerinin TBMM Genel Kurulu'nda pantolon giymelerine imkan tanıyan İçtüzük değişikliği teklifini ele alacak.  (10.30)

AA'nın altın medya sponsoru olduğu, dijital teknoloji ve telekomünikasyon sektör liderlerini aynı çatı altında buluşturan Webit Kongresi, Haliç Kongre Merkezi'nde devam ediyor. (İstanbul / 10.00)
Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı 2. dönem hanehalkı yurt içi turizm istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)