E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriPO'dan Sanko Makina’ya özel yağ---

PO'dan Sanko Makina’ya özel yağ

PO'dan Sanko Makina’ya özel yağ
22 Mart 2014 - 14:55 borsagundem.com

Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi OMV Petrol Ofisi, Sanko Makina'nın ürettiği makinalar için özel yağ üretiyor

Petrol Ofisi tarafından üretilen DosanOil markalı madeni yağlar, Türkiye genelindeki tüm Sanko Makine yetkili servislerinde hizmete sunulacak. OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç,“Son teknoloji ile üretilen ürünlerimizi sektöründe lider olan firmalar ile bir araya getirmeye devam ediyoruz” dedi.
 
Beklenen proje gerçekleşti
 
Sanko Makine Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü ise “Bu proje ile ülke çapında kendini kanıtlamış iki büyük kuruluşun birlikteliğinin ilk meyvesini dünyaya getirmiş olduk. Bunun yanı sıra bir dünya devi olan Güney Koreli Doosan’ı da unutmamak lazım.Sanko Makine’nin temsilciğinde yıllardır iş makinesi sektöründe kalitesiyle ve Sanko güvencesiyle tercih sebebi olan Doosan İş Makineleri DosanOil sayesinde kullanıcılarına daha güçlü bağlarla bağlanmış oldu. DosanOil tüm Doosan kullanıcıları için beklenen ve sonunda hayata geçirilen bir proje oldu”  dedi.     

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)