E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPKK'dan Dağlıca'ya saldırı---

PKK'dan Dağlıca'ya saldırı

PKK'dan Dağlıca'ya saldırı
07 Haziran 2015 - 15:12 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, PKK'nın Dağlıca Üs Bölgesi'ne havan atışı saldırısı düzenlediğini duyurdu

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensupları tarafından  Dağlıca Üs Bölgesine havan atışı yapılarak saldırı düzenlendiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından,  Hakkari Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7’nci Hudut Alay Komutanlığı Dağlıca Üs Bölgesine iki atım havan atışı yapılmak suretiyle silahlı saldırıda bulunulduğu belirtilerek Üs Bölgesinde bulunan unsurlar tarafından derhal ateşle karşılık verilmesini müteakip, yapılan terörist ateşleri kesildiği kaydedildi.

Söz konusu silahlı saldırıda herhangi bir zayiat ve hasar meydana gelmediği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yuh artık16 Haziran 2015 14:04

    milletimiz yapmazmış sizin bu söyleminiz de mahalle aralarındaki feto kafasını yaşayan abilere benzemiş! onlar da bizim hocamız yapmaz diyor. devletin milletin istihbaratına ülkenin evlatlarına iftira atıyor.

  • milletimiz yapmaz07 Haziran 2015 15:48

    seçim günü ne diye bunu yapsın ki hdp baraj sınavı verirken. artık haberlere de inanmaz oldum, kimin eli kimin cebinde belli değil. her yer istihbarat entrikasına döndü

  • azad07 Haziran 2015 15:47

    Bu yaman çelişki birisi dağda kurşun atıyor öteki ovada oy atır