E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPilotların ikisi de öldürüldü mü?---

Pilotların ikisi de öldürüldü mü?

Pilotların ikisi de öldürüldü mü?
24 Kasım 2015 - 15:52 borsagundem.com

Rus uçağından atlayan pilotların öldürüldüğü iddia edilirken, yetkililer pilotların hayatta olduğunu ve Suriyeli muhaliflerle görüşüldüğünü açıkladı

Türkiye Rusya'ya ait olan savaş uçağını düşürdü. Uçak düşmeden önce iki pilot da uçağı terk etti. 
Türkmenlerin olduğu bölgeye düşmek üzere olan pilotlarla ilgili çelişkili açıklamalar yapıldı. Önce birinin ölü, diğerinin sağ, ardından ikisinin de Türkmenler tarafından öldürüldüğü açıklandı. Akşam saatlerinde ise yetkililer, pilotların sağ olduğunu ve Suriyeli muhaliflerle görüşüldüğü belirtildi.

FÜZE Mİ?

Türk jetlerinin angajman kuralları çevresinde Rus uçağını düşürdüğü bölgeye gökyüzünden alev topu gibi arka arkaya 2 cisim, sonra da parlayarak 2 cisim daha daha düştü. Suriye'nin Türkiye sınırındaki ormanlık alana düşen cisimlerin füze olabileceği ileri sürülürken, kimi yerel kaynaklar da vurulan uçağın pilotlarını arayan helikopterlerin vurulmuş ondan kopan parça olabileceğini ileri sürdü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cemal24 Kasım 2015 19:02

    AKP ülkeyi felakete doğru götürüyor. Rus tepkisi ağır olacaktır. ABD beni ilgilendirmez, Rusya ile Türkiye arasındaki bir olaydır uçağın düşürülmesi dedi çıktı işin içinden

  • Borsacı24 Kasım 2015 18:40

    Türkmen ,kadınları işid tarafında cariye pazarında satılırken nerdeydiniz. bakıyorumda civcivler türkmen masalını yutmuş. Adamlar işid çi be ,duymuyormusunuz alahuekber seslerini. Şu türk olmayan itaat etsin diyen kurukafa, umarım sawaşta ruslarla ilk sen kapışırsın. sakın türk olmayanları sawaşa çağırmayın. türklüğünle nede olsa övünüyorsun.

  • ergin24 Kasım 2015 18:14

    PİLOTLAR EKMEK ALIYORDU NEDEN VURDUNUZ YAHU :)

  • jkj24 Kasım 2015 18:09

    olan bize oldu yedik oturduk 4 bin puanı

  • cihat24 Kasım 2015 16:28

    müsade etselerdi de yere inselerdi hatta kurtarmaya gelen helikopterlere kendi elleri ile teslim etselerdi yine tepemize bomba atmaya bekleriz bu seferkini saymayız deselerdi değil mi? ulen şimdi de rus milliyetçiliği başladı iyi mi devlet kimle ters düşse onla birlikte oluyor hainler. hayır ben merak ediyorum zamanında hepimiz ermeniyiz hepimiz şuyuz buyuz dediniz de. şimdi ola ki tayyip "bu ülkenin evlatları temiz süt emmiş iyi aile çocukları" dese "hepimiz .... evladıyız" diyerek muhalefet ettiklerini sananlar da çıkacak ondan korkuyorum :s

  • vtndş24 Kasım 2015 16:27

    Yaşasın. Zaferimiz.

  • hakkıya24 Kasım 2015 16:22

    Senin tependen uçakla bombardıman yapılırken sen o bombaları sana atan uçağın pilotlarını yakalarsan götür eve de ailecek koynunda yatır tamam mı anladın sen onu!? ne gerek vardı diyor bir de!

  • Tuğrul 24 Kasım 2015 16:20

    Türkmenlerin gücünü görsünler! Türksen öğün, değilsen itaat et!

  • yakalasaydilar, elleri daha guclu olurdu24 Kasım 2015 16:18

    iki pilot neden vurulmus ki?????

  • adem24 Kasım 2015 16:14

    iyi halt ettiniz, çok büyük bir zafermiş gibi bir de duyuruyorlar.. müsade etseydiniz de yere inselerdi...

  • Cengiz24 Kasım 2015 16:10

    Türk milleti ve hükümeti,Rusların katliamı karşısındaki Türkmenlere tüm güzcüyle yardım etmelidir.Çünkü,Ruslar çok oluyor ve Türk düşmanlığı yapıyorlar.Gereken yapılmalıdır...

  • hakkı24 Kasım 2015 16:09

    iyi halt ettiniz pilotları vurmaya ne gerek var.

  • PİLOT24 Kasım 2015 15:59

    şimdi ne olacak? o çok sevdiğiniz suriyeli türkmen kardeşlerinizin bu pilotları sağ yakalama imkanları varken, bu durumun ülkemize getireceği ekonomik ve siyasi faturanın bedelini ödeyecekler mi?