E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporPereira: 3 puan için mutluyum---

Pereira: 3 puan için mutluyum

Pereira: 3 puan için mutluyum
14 Eylül 2015 - 00:44 borsagundem.com

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, Kasımpaşa maçı sonrası "Ligler sadece hep iyi oynayarak kazanılmaz. Kötü oynarken de kazanarak şampiyon olunur" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Kasımpaşa karşısında istedikleri gibi oynayamamalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Pereira, iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Teknik açıdan, bizim açımızdan iyi bir futbol yoktu. Takımımın mücadelesinden memnunum. Takım ruhunu kelimenin tam anlamıyla gösterdik. Ozan, Meireles, Mehmet Topal, Kadlec iyi bir performans ortaya koydu. Sonradan oyuna girenler de iyi oynadı. İyi mücadele ettiler. Üç puanla ayrılmak çok önemliydi ve bunu başardığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Milli takım aralarından sonraki maçların her zaman zor olduğunu vurgulayan Pereira, "Zor ve agresif bir takıma karşı oynadık. Takımın yarısından çoğu milli takımlarındaydı. Bu yüzden kolay olmadı. Çok sakatımız vardı. Bu da işimizi zorlaştırdı. Teknik açıdan bakarsak iyi bir oyun olmadı. Çok daha iyi oynadığımız maçlar olmuştu. Üç puan çok önemliydi ve zorlu bir sahada bu hedefimize ulaştık" dedi.

Stoper bölgesinde oynayan Mehmet Topal'ın performansından memnun kaldığını anlatan Portekizli teknik adam, "Mehmet Topal kendi bölgesinde oynamadı. O pozisyonda gösterdiği adaptasyondan ve performansından memnunum. Takımın ruhundan çok memnun kaldım. Ligler sadece hep iyi oynayarak kazanılmaz. Kötü oynarken de kazarak şampiyon olunur. Biz bu akşam bunu gösterdik ve bu açıdan önemliydi" değerlendirmesinde bulundu.

"Sakatlıkların antrenmanlarla ilgisi yok"

Tecrübeli teknik adam, Abdoulaye Ba, Simon Kjaer, Bruno Alves ve Diego Ribas'ın sakatlıklarının antrenman temposundan kaynaklanmadığını dile getirdi.

Antrenmanlarda çok fazla gol vuruşu çalıştıklarının altını çizen Pereira, sözlerine şöyle devam etti:

"Çok fazla bitiricilik ve gol vuruşu antrenmanı yapıyoruz. Çünkü çok gol atmak istiyoruz. Bundan dolayı futbolcuların kasık bölgesine çok yük binmiş olabilir. Ofansif bir takım oluşturmaya çalışıyorum. Çok fazla gol atan, hücum eden ve girdiği pozisyonları gole çeviren bir takım istiyorum. Sakatlanan oyunculardan sadece Ba'nın kasık bölgesinde sıkıntısı var. Sakatlıkların sezon öncesi antrenmanlarla hiçbir alakası yok."

"Ben bir babayım ve alışverişe gitmeliyim"

Vitor Pereira, geçtiğimiz günlerde alışveriş sonrası yağmurdan dolayı oluşan su birikintisinde yürürken çekilen fotoğrafının sosyal medyada çok konuşulmasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Son derece neşeli gözüken Pereira, "Teknik direktörlük dışında ben bir babayım. Eşim o gün markete gitti ve yağmur yağınca orada hapis kaldı. Oraya gidip onu almak zorunda kaldım. Bu çok normal. Her babanın başında gelir. Ben haftada 3 kez o markete gidiyorum. O suya girmek zorundaydım. Eşime 'seni de sırtıma alayım' teklifinde bulundum ancak kabul etmedi. Kabul etseydi basın için daha komik ve güzel bir görüntü olurdu."

Kadlec hastaneye götürüldü

Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, maç içinde yüzüne aldığı bir darbe sonucu kontrol amacıyla hastaneye götürüldü.

Josef de Souza'yla çarpışması sonucu yüzüne darbe alan Kadlec'in maçtan sonra hastaneye götürülerek kontrolden geçtiği belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)