E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Yıldırım Harekatı'ndan acı haber: 5 şehit---

Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan acı haber: 5 şehit

Pençe-Yıldırım Harekatı'ndan acı haber: 5 şehit
25 Temmuz 2022 - 18:32 borsagundem.com

Pençe-Yıldırım Harekatı'nda teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan ve korucular Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik şehit oldu.

Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde 1 asker ve 4 korucu şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “25 Temmuz 2022 tarihinde, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

4 KORUCU ŞEHİT OLDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da “Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, Kahraman Askerimiz Remzi Nişan ile Kahraman Güvenlik Korucularımız; Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; aileleri ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yoruldum26 Temmuz 2022 01:26

    BÖYLE GİDERSE ARTIK ÇARPIŞACAK ASKERİMİZ BİLE KALMAYACAK.VER ÜÇ KURUŞ ASKERLİKTEN VAZGEÇ.BİRDE BİZİM BU ASKERLERİMİZ MADEM VURUŞARAK ŞEHİTT OLUYOR NEDEN PKK LI GEBEREN HİÇ YOK.

  • Kadir Özdemir 26 Temmuz 2022 00:39

    Ne kadar acı.. artık haber değeri bile düştü. Eskiden hepimizin yüreği cayır cayır yanardı. Bizi de kendilerine benzettiler.

  • KASIM YANTIR26 Temmuz 2022 00:28

    Bu teröristleri açık açık destekleyen ve bunlar ile ittifak yapanlar artık bir kanun çıkartılarak hayata geçirilmelidir.Bu şehitler onların rahat ve özgür olmasını için mi şehit olmaktadırlar.Yeter be artık .

  • baran25 Temmuz 2022 19:46

    Allah rahmet eylesin!  Yakınlarına sabrı cemil nasip eylesin. İyilik ile kötülük kıyamete kadar  mücadele edecekti.  Asla gevşeklik gösterilecek savsaklanacak bir konu değildir.  Sabah akşam alçaklık peşinde olup  8-9 yaşında çocuklara kadar çocuklara silah verip öne sürecek kadar alçalan bu itlerin önderlerini  öncelikle itlaf edilmesi çok isabetli bir  karardır ki. Geride kalanlar Türk  Taburu oraya girince çil yavrusu gibi dağılıp gidecekler.  Açık seçik tek derdi bölücülük ve Türk Düşmanlığı olan bu alçaklara asla müsamaha göstermeyeceğiz.

  • cgucluturk25 Temmuz 2022 19:23

    İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN.ALLAH RAHMET EYLESİN. MEKANLARI CENNET OLSUN.

  • Talat 25 Temmuz 2022 19:23

    Allah rahmet eylesin.