E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu---

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu
14 Mayıs 2021 - 23:16 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda, "Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde taciz ateşi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" ifadeleri kullanıldı

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde arama/tarama faaliyeti sırasında terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda 1 askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde 14 Mayıs 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti icra eden bir unsurumuza bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Bakanlığın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ise şöyle denildi:

* Bütün terör inleri yerle bir edilecek, tek bir şehidimizin bile kanı yerde kalmayacak. Irak kuzeyindeki Metina'da Kahraman silah arkadaşımız İs. Uzm. Onb. Yasin Özdamar'ı şehit eden 2 terörist bölgeden kaçamadan Hava Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Kuzey Irak'ta operasyon esnasında teröristlerle girilen çatışmada İstihkam Uzman Onbaşı Yasin Özdamar şehit düştü. Şehit Özdamar'ın acı haberi Isparta’nın Gelendost ilçesine bağlı Çaltı köyündeki ailesine Vali Ömer Seymenoğlu tarafından verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır15 Mayıs 2021 21:46

    Allah rahmet eylesin ailesine Allah sabır versin inşallah Allah tüm mücadele eden vatandaşlarımızı korusun ayağına taş degirmesin inşallah kahrolsun PKK

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ15 Mayıs 2021 18:59

    Her ölen askerimizin her ölen vatandaşımızın baş sorumluları abd, israil ve ab ülkeleridir.bir gün bunların intikamını alacağız.

  • Ayse15 Mayıs 2021 10:56

    Allah rahmet eylesin cenneti bol olsun

  • 616115 Mayıs 2021 00:27

    Allah aşkına şehitler üzerinden siyaset yapmayın ayıptır şehit şehittir ayıptır

  • EKRİST14 Mayıs 2021 23:27

    acaba ATATÜRK ün partisi denilen chp ve iyi partinin yüreği sızlarmı.

  • Akili15 Mayıs 2021 09:56

    Tt biz geri zekaliyiz sen belediye baskan olmak icin pkk yanindami cumhurbaskan olmak icin hangi parti pkk varmi yok mu varsa sence bakanlik ic ve dis ve saglik bakanligi pkk olsun ben geri zekali biriyim sen cok akili nirisin

  • Ttt15 Mayıs 2021 00:23

    Geri zekalı tüm şehitlerin sorumlusu iktidarda kim varsa odur CHP veya iyi parti ile ne alakası var iktidarın yüreği sızlıyormu sence