E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemPençe operasyonlarında 5 terörist etkisiz hale getirildi---

Pençe operasyonlarında 5 terörist etkisiz hale getirildi

Pençe operasyonlarında 5 terörist etkisiz hale getirildi
13 Haziran 2021 - 12:54 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında 5 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonları kapsamında tespit edilen 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız kararlılıkla devam ediyor" ifadelerine yer verildi.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Afrin’deki terör saldırısına kınama

Bakanlık duyurdu! 1 terörist etkisiz hale getirildi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZEKERİYE ZİRVETAKI13 Haziran 2021 22:52

    millet ittifakının psikolojileri yine bozulmuştur.bir günde bunlara terörist yiyemedilerde ona Türk Milleti olarak ona yanarız.

  • RAMO CANCAN13 Haziran 2021 14:14

    ALLAH ım vatanimizi böldürmek isteyenlere, içimizdeki dışımızdaki hainleri, teröristleri destekleyen ve bunlar ile ittifak yapanları hepsini KAHREDİN ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn...